Witam. Powiedzcie który smartfon jest lepszy, bo cena jest niemalże identyczna, a wygląd pasuje mi wszystkich. Dzięki za odpowiedzi :D.
nie kupuj huawei, producent ma w dupie produkt ktory wypuscil i aktualizacji nie dostaniesz albo dostaniesz po 2 latach, ja wygralem u8800 i wisze na androidzie 2.2.2 bo maja wyjebane na nowsze wersje i aktualizacji nie bedzie. dla mniew huawei nie istnieje, nic nigdy nie kupie tej firmy. telefon jest powolony, wiesza sie, resetuje, sam wylacza.... zal ogolnie
Wiarołomca zainteresuj się customowymi ROMami.
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?s=98aedcdda3ac3b3585063c3b0b691795&f=1123
Moja dziewczyna ma Lumie wydaje mi się że właśnie 520, telefon zupełnie nie intuicyjny, do tego sam się rozłącza podczas rozmów, gubi zasięg, dźwięk się sam reguluje wg własnego uznania. Ona nie poleca, sam też nie bo jak mam coś zrobić za pomocą tego "telefonu" to mam ochotę rzucić go o ścianę.
A wie ktoś coś o lg l5 II?
Wiarołomca - co z tego, że nie dostanie aktualizacji? Większość smartfonów z tej półki cenowej włącznie z tym LG L5ll też najprawdopodobniej nie dostanie, a niektóre smartfony to zostały nawet na Androidzie 4.0. Poza tym każdy producent wypuszczał na rynek smartfony które kończyły z taką wersją androida z jaką zaczynały(HTC przez takie olewactwo było swego czasu na skraju bankructwa). Huaweia Y300 mam od tygodnia i polecam, zarówno on jak i Lumia 520 mają w internecie bardzo dobre opinie, jeśli nie masz ciśnienia na Androida bierz Lumie, w przeciwnym wypadku Huaweia.
Szyszkłak --> Niech go odda na gwarancję, jak takie rzeczy się dzieją, bo WP8 nie ma takich atrakcji w standardzie. Intuicyjność pominę, bo to sprawa indywidualna. :)