Witam czy warto kupić te Air Max 90 ? Tutaj macie link: http://allegro.pl/nike-air-max-90-325018-033-r-45-0-i-inne-oryginal-i2335498713.html . Z góry dziękuję za odpowiedź.
Air maxy to jedne z wygodniejszych najków, więc same air maxy są jak najbardziej godne polecenia, aczkolwiek ten model osobiście nigdy mi się nie podobał, a jak z solidnością materiały to też za bardzo nie wiem do końca, aczkolwiek o to się specjalnie bym nie martwił, bo najki, w przeciwieństwie do innych renomowanych firm produkujących sportowe obuwie, jeszcze mnie nie zawiodły. Też nie jestem pewien, czy buty, które są w podanym linku nie są fejkiem, nigdy tego nie potrafiłem określić. Co do ceny, to nie jest ona jakaś mega wysoka, chyba przeciętna jeśli chodzi o te buty, ale może trafiłyby się gdzieś tańsze.
Air Maxy jakkolwiek wygodne by nie były, znakiem dresiarzy lub bananów. Buty jak buty, paskudnie kolorowe.
Kandydat Na Szaleńca ---> A ty znasz jakieś fajne modele Air Max'ów 90 ? Jak tak to jakbyś mógł to daj linka :).
quaku ---> No są dla dresów, ale każdy je może przecież nosić :P.
W ogóle nie lubię 90, więc dla mnie wszystkie są niefajne :P
przeciez pol bostonskiej sceny hc w air maxach lata, dresy to w pumach ferrari jak hohner albo w shoxach :f
Dobra dziękuję wszystkim za pomoc :). W ostateczności jednak poszukam jakiś innych modelów Air Max'ów 90 :P.
Air Maxy jakkolwiek wygodne by nie były, znakiem dresiarzy lub bananów.
Że que?
Tiny Tiger - a jedynki be?:)
[10] ---> Jedynki też mogą być, ale lepiej by było jakby były to Air Max'y 90 :P.