Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Nie potrzebne programy

23.04.2015 15:58
051897
1
051897
12
Chorąży

Nie potrzebne programy

Witam jest problem dotyczący tego że kiedyś pobrałem jakiś niepotrzebny programy a on popierał mi więcej innych niepotrzebnych gówien. Więc je usunąłem ale po jakimś czasie one zaczęły się same pobierają i instalować jest na to jakiś program który będzie blokował taki syf ?

23.04.2015 16:02
2
odpowiedz
<=Taj=>
16
Chorąży

malwarebytes anti-malware

23.04.2015 16:30
051897
3
odpowiedz
051897
12
Chorąży

dzięki :)

23.04.2015 16:41
4
odpowiedz
FanBoyFrytek
15
Konsul

Są też teraz popularne wirusy które w mgnieniu oka psują ci system nawet jak masz antywirusa znaczy się te co zaczną ci reklamować nie wiadomo co a potem instalować różne gówna a w systemie ich nie znajdziesz a jak tak to strasznie ciężko :) Co do blokowania tego gówna ciężko lepiej sam uważaj na co wchodzisz i co pobierasz . Przy pobieraniu różnych plików z różnych stron czasami masz przy instalacji żeby to odznaczyć a jak wchodzisz na ankiety gdzie cie w chuja robią to też jest wirus najszybciej z tego wychodż a jak zobaczysz stronę która na pierwszy rzut oka wygląda na tą co wchodzisz cały czas ale jak przyjrzysz się uważniej widzisz jakąś inna literkę albo cyferkę więc uważnie lukaj na co wchodzisz bo jak na taką wejdziesz to też już dostaniesz wirusa . Teraz i z internetu robi się wielki śmietnik którego nie ma kto wyczyścić .

Forum: Nie potrzebne programy