Nieźle się przed chwilą zdziwiłem. Przeglądam sobie GOLa, a tu nagle patrzę że jestem zalogowany jako Boski_Emil, odświeżam stronę, a tu jestem na koncie Tylko PiS!. Co jest grane?
Tak, chyba wczoraj jakiś junior zgłaszał identyczny problem. Czyżby na GOLu coś się pierniczyło?
Wut?
Mój post w tym wątku: https://www.gry-online.pl/newsroom/battlefield-3-dostepny-za-darmo-w-sklepie-origin/komentarze/z114e07
Ja na pewno go nie napisałem.
Co tu się dzieje?!
Ha, mówiłem, że GOL zacznie się sypać, gdy na horyzoncie pojawi się milionowy użytkownik.
https://www.gry-online.pl/forum/zalogowalo-mnie-na-czyjes-konto/z5ca481d?N=1
Tutaj temat tamtego juniora, każdy go olał bo trochę to nieprawdopodobne jest. :P
Bzdura totalna. Ja loguję się na Gola po klilka razy dziennie i nigdy nie miałam takiego przypadku. Po prostu dzieciakowi się nudzi i zakłada durne wątki z kilku swoich kont.
Po prostu dzieciakowi się nudzi i zakłada durne wątki z kilku swoich kont.
novi.. do tej pory to był szanowany user więc wątpię
Ja nigdy się nie loguje bo mam włączone autologowanie
[1]
Dzięki za zgłoszenie! Postaramy się jak najszybciej ustalić i naprawić przyczynę.
Może to ma jakiś związek ze zjawiskami paranormalnymi, trzeba spytać wlodzixa,
A tak poważnie to nigdy mi się coś takiego nie wydarzyło.
[14] Fajnie, że ktoś z administracji się tym zajął, właśnie miałem zamiar to zgłosić na [email protected]
Przeglądam wątki, loguję się, wylogowuję się, ale za cholerę teraz nie wrzuca mnie na inne konto :)
A więc przepowiednia po pojawieniu się Milionowego użytkownika jest prawdziwa?
https://www.youtube.com/watch?v=Y3-aAx4SOn0
Znów inne konto.
Cytat z zakładki "Moje dane" musicie trochę zmodyfikować
"Zadbaj o poprawność swoich danych. Nie udostępniaj nikomu swojego hasła. Powyższe dane widzisz Ty i możliwe, że novi.."
A logowałeś się za każdym razem, czy masz automatyczne logowanie ustawione? Pytam z ciekawości.
mnie też dzis zalogowało znikąd na konto "KaptianNEMO" czy jakoś tak. napisałem tylko pytajnik w jednym poście po czym się wylogowałem :D To było dziwne :)
Gwaratnuje wam ze isteniej jakis bug. Te osoby piszace ze "dzieciak sie bawi". Naprawde cos sie dzieje z forum.
btw to występuje jak nie jestes zalogowany i nie masz pików cookie. czyli prawdopodobnie cos moze z zmiennym IP przydziela albo cos? Nie wiem ale ja sie nigdy automatycznie nie loguje i nie mam zapisanych haseł.
Prawdopodobnie uporaliśmy się z problemem. Jeśli uda Wam się odtworzyć sytuację - zgłaszajcie proszę :)
Proszę o zgłoszenia, jeżeli coś wam się złego dzieje bo chcemy mieć pewność że to co poprawialiśmy to jest ten błąd.
Nadal nic takiego nie uświadczyłem, ale może dlatego, że zawsze jestem zalogowany i IP mam stałe.
Ale jak to możliwe?
Podajecie login i hasło i wbijacie na inne konto? Jak?!
Stra Moldas --> loguję się ręcznie.
ThrashMetal --> wylogowałem się z mojego konta. Poszedłem grać lub przeglądać inne strony, po czasie wchodziłem w jakiś wątek i widzę, że jestem na czyimś koncie.
Nadal nic takiego nie uświadczyłem, ale może dlatego, że zawsze jestem zalogowany i IP mam stałe.
Loguje się codziennie i mam zmienne IP - również brak problemów.