Cześć. Mam problem z piracką wersją Nfs mw 2012 limited edition. Otóż po włączeniu gry wszystko idzie prócz tego ruchomego tła które ładuje się w nieskończoność. Po wgraniu spolszczenia gra zacina się na białym kółku ładowania na samym początku uruchamiania. Jakieś pomysły jak ominąć ten ekran?
Dobra zmieniam temat, problem rozwiązało ściągnięcie innego cracka. Teraz mam problem ze spolszczeniem. Żadne, absolutnie żadne spolszczenie nie chce mi działać. Gra włącza się i wisi na białym kółku ładowania. Nie radze sobie z rosyjskim ;c
A co powiesz na to że nie mam pieniędzy, nie jestem pełnoletni więc nie przeleje kasy i nie kupie przez internet, nie mieszkam w mieście, nie mam obok jebanego sklepu z grami. Nie stać mnie na orginał, rodzice nigdy nie kupią mi żadnej gry więc zrozum...
Nie chce robić offtopu... ale te wszystkie argumenty są nic nie warte. Nie masz pieniędzy? Są wakacje...prace sezonowe czekają na każdym rogu. Wystarczy pare dni popracować i będzie Cie stać na ORYGINAŁ. Trzeba tylko chcieć... wiem z swojego doświadczenia.
Ludzie, cały czas drążycie temat w kółko, tylko "kup oryginał, kup oryginał". Nie potraficie po prostu zostawic tego w spokoju i zająć się czymś pożytecznym, ew. popisać w innym wątku?
żałosne forum, będziecie płakać że nie kupię orginału. Nara, zjebane forum.
Wypytaj kęsika.