Ma ktoś może już tego nowego nexusa? Jak się sprawuje? Miałem kupić poprzednią wersje, ale usłyszałem, że dopiero co wyszła ta nowa to się wstrzymałem z zakupem. Warto wydać te 1000zł na nową wersje?
Wiem, że specyfikacje ma lepszą :) Bardziej chodzi mi o to, czy jest to "godny" następca, bo jak wiadomo w swojej klasie Nexus 7 był prawie bezkonkurencyjny i czy z nową wersją jest tak samo.
Nie obrażaj Noxus ta kraina zniszczona wojną wciąż żyje a jej świetny generał Dariusz wciąż prowadzi swoje wojska ku zwycięstwu.
Jeśli myślisz że blokowanie moich postów powstrzyma Dariusza to się mylisz. On już atakuje Demację jest coraz bliżej strzeż się demacianie.
nexusa 2013 raczej wszyscy porównują do ipada mini a nie do poprzedniego nexusa...
godny następca to dla każdego coś innego pewnie - jest troszkę lepszy po prostu... a że nie jest drogi, to zawsze warto brać najnowszy model
Ja niedawno kupiłem tą nowszą wersję. Z pierwszą nie miałem styczności, ale jeśli się wachasz pomiędzy I a II to bierz drugą.
Więcej ramu, lepsza rozdzielczość, kamerka z przodu i z tyłu.
Bardziej chodzi mi o to, czy jest to "godny" następca, bo jak wiadomo w swojej klasie Nexus 7 był prawie bezkonkurencyjny i czy z nową wersją jest tak samo
Tak, wciąż jeden z najlepszych tabletów w swojej cenie.
Jednak ceny starszego nexusa, gwałtownie nie spadły po premierze nowego. Wystarczy dopłacić tylko 100-150 zł a ma się drugą generacje.