Próbowałem zainstalować patch do NBA2k12 pobrany ze strony 2k a potem paru innych, jednak za każdym razem jak go instalowałem system wyświetlał komunikat, że poprawka nie może być zainstalowana przez usługę instalatora WIndows, ponieważ uaktualniany program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji tego programu. Co mam zrobić, żeby poprawnie zainstalować patch? zależy mi na grze przez neta a bez patcha nie można tego robić. Grę mam oryginalną, ściągalłem dobrą wersję patcha itd. Proszę o odpowiedź
a pobrałeś wersje europejską
Tak, próbowałem wszystkich wersji. Jest problem z tym, że gdy wypakowuję pliki i zaczyna mi się instalacja po chwili wyświetla mi się komunikat Instalatora Windows:
"Poprawka nie może być zainstalowana przez usługę I.W., ponieważ uaktualniony program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji tego programu. Sprawdź czy uaktualniany program znajduje się na tym komputerze i czy posiadasz odpowiednią poprawkę uaktualniającą."
Mam też problem z tym że w trybie mojego zawodnika w ostatnim finałowym meczu po zwycięstwie mistrzostwa po wciśnięciu quit game na końcu gra mi się wyłącza. Mam nadzieję, że patch to naprawia, dlatego tez chcę go ściągnąć.
Próbowałem instalować tez wersję amerykańską a nawet chińską i japońską :D
Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Także jeśli ktoś wie co zrobić błagam o radę :D
....