Mam problem, mam nawigacje jak w temacie. Zainstalowałem AutoMape 6.8.1 i w nawigacji podaje ścieżkę do pliku tpcam.exe ( jest to jedyny plik .exe) i jak w chodzie w nawigacja to pisze "Ustaw ścieżke do programu nawigacyjnego" Automapa zainstalowana na karcie. Co robię źle ?
To jest źle zainstalowana Automapa. Proponuję napisać na helpdesk i tam powiedzą, jak krok po kroku poprawnie zainstalować mapy na karcie, żeby działały z tą nawigacją:
Zespół Helpdesk (Infolinii) AutoMapy udziela pomocy telefonicznie (22-859-0240) w godzinach 8:00 - 19:00 w dni robocze oraz e-mailem ([email protected]) w w/w i nieco rozszerzonych godzinach w dni robocze a także (z nieco dłuższym czasem reakcji) we wszystkie dni świąteczne i weekendy.
UWAGA: Pomoc telefoniczna dostępna jest w języku polskim i angielskim. Pomoc emailem dostępna jest również w języku niemieckim.
Proste i rutynowe problemy rozwiązywane są natychmiastowo. W normalnym przypadku trwa to od kilku minut do kilku godzin. W czasie spiętrzeń tzn. tuż po wydaniu aktualizacji programu lub map przez 7-10 dni czasy reakcji mogą się wydłużyć ze względu na bardzo duża liczbę zgłoszeń w takim okresie.
Czas rozwiązania zgłoszeń skomplikowanych zależy od ich natury.