Sosnowski vs Najman o pas polsatu? :D Na tym filmiku jest to ucięte, podobno rzucił się na Najszmate z pięściami :D
Od Alberta to się odwal, chłopak najlepszy nie jest ale z Kliczko walczył ambitnie i sporo z nim wytrzymał, a Najmana leją wszyscy od bokserów z jedną nerką po ludzi, którzy mają ksywę Koksu...
To jest totalnie inny poziom i dziwię się, że w ogóle Albert zgodził się na taki program.
Kyahn
Wskaż mi gdzie powiedziałem coś złego na Alberta? Wspaniały sportowiec.
Najmanowi pozostaje telewizyjny trolling. Zbił go ostatnio gość,który zamiast trenować walkę wolał wcinać steki.
pierdoły takie wypisują. Albert Sosnowski sympatyczny jak cholera. Kiedyś w klubie najpierw zupełnie bez powodu mnie obraził, na co niewiedząc kim on jest odpowiedziałem mu "troche szacunku kolego" i zaczęło się piekło. Rzucał we mnie blaszanymi krzesłami, przeklinał na ochrone itd po czym po godzinie od całej sytuacji bardzo kulturalnie przydusił mnie na parkiecie i znowu zaczęła się awantura. Było to jeszcze przed jego walką z Kliczkiem. Moze coś się u niego zmieniło, ale oglądając ten filmik- wątpie.
AMDD
Serio? Wydawało mi się zawsze, że dobry i kulturalny człowiek - wzór sportowca. Zawsze niezwykle sympatyczny i miły w wywiadach. I trochę dziwne, że "bez powodu" Cię obraził.
Mam nadzieję, że najman wyłapał jakiegoś sierpa na ryja.
sytuacja była mniej więcej tego typu, że jakieś wiejskie chłopaczki się popstykały i wyszły na zewnątrz ja akurat stałem i paliłem wiec sobie podeszłem bliżej zeby popatrzeć. wtedy Albert do swojej dziewczyny (spotykał się wtedy taką dziewczyną, która razem z Tede prowidziła Operacje Tuning na TVN Turbo) powiedział: popatrz na tego grubego jest spuchnięty jakby go osy pogryzły. Nie powiem troche się wkurzyłem, bo fakt mam nadwage ale nie 30 czy 50 kg. A choćby nawet to i tak nie powód, żeby mnie obrażać. Wtedy własnie podszedłem do niego i zaczęła się awantura.
Ta jego dziewczyna bardzo sympatyczna rozmawiała później ze mną i z moimi kolegami o co poszło, przepraszała itd Ale niesmak po buraku pozostał
W sumie jak i wtedy tak i teraz się z tego śmieje. Bo cała sytuacja generalnie ciągnęła się kilka godzin z przerwami. Ochrona cały czas panikowała, prosiła zebym do domu poszedł. Jest co wspominać
Kiedyś program Fun Raport prowadził Paweł Zarzeczny, wiecie, dlaczego teraz jest Jacek Lenartowicz?
Podszedłeś do mistrza Europy w boksie w wadze ciężkiej z jakimiś pretensjami? :d
nie miałem najmniejszego pojęcia kto to jest. Było już ciemno koło 24, wypiłem pewnie z 3 piwka no i wkurzył mnie niemiłosiernie :-)
Miałem wtedy 18 lat z tego co pamiętam. Nie zdawałem sobie sprawy z tego, że gdyby mnie uderzył mógłbym go oskarżyć o napaść z bronią w ręku.
[11] Byłbyś w Faktach, a może i nawet w Faktach po Faktach.