Cześć, jestem fanem gier komputerowych i chciałbym się z tobą podzielić moją ulubioną ofertą. Znasz Humble Bundle? To portal, który sprzedaje pakiety gier w niskich cenach i przekazuje część dochodu na cele charytatywne. Ale to nie wszystko - mają też coś nazywanego Humble Choice. To subskrypcja, która daje ci nieograniczony dostęp do ponad 100 gier z katalogu Humble Originals and Classics. Dodatkowo, co miesiąc otrzymujesz kilkanaście nowych gier do wyboru, z których możesz wybrać te, które chcesz zachować na własność. A jeśli jesteś subskrybentem Humble Choice, masz też dodatkowe korzyści - zniżki na sklep Humble Store i dostęp do Humble Trove - kolekcji gier DRM-free. To świetna okazja, prawda? Jeśli chcesz skorzystać z tej oferty, to użyj mojego linku: [link]
Dzięki temu otrzymam trochę punktów lojalnościowych, które mogę wykorzystać na gry lub przekazać na organizacje dobroczynne. A ty będziesz cieszyć się najlepszym serwisem dla graczy. Polecam ci zdecydować się na roczną subskrypcję, bo jest najbardziej opłacalna - zapłacisz tylko 12 dolarów za miesiąc i będziesz mógł wybierać 12 gier co miesiąc. Nie czekaj i zapisz się do Humble Choice już dziś!