Najlepsze walki MMA
Jakie walki chcielibyście zobaczyć w formule MMA?
Moja wymarzona para do walki to:
Mamed Khalidov vs Hector Lombard
A wasze?
Pozdrawiam
Mamed Khalidov vs. Georges St-Pierre
lub
Khalidov vs. Anderson Silva
Valem --> Wiem, że różne wagi ale to po prostu moja wymarzona
Mamed Khalidov vs. Georges St-Pierre
rozne wagi
moja wymarzona? za kilka miesiecy bedzie - Benson Henderson - Frankie Edgar
na tę [1] walke czeka cala rzesza fanow mma w tym i ja, wiec nie jestes sam. Miejmy nadzieje, ze w niedalekiej przeszlosci do tego pojedynku dojdzie. Ja czekam na rewanz Jewtuszko-Sowinski. Tak samo obejrzałbym jakas na prawde dobra walke Overeem-?(chyba nie ma sobie rownych, moze JDS,? tak czy inaczej do tej walki najprawdopodobniej dojdzie wiec sie przekonamy.) Chcialbym tez zobaczyc w koncu jak Materla miazdzy Kulaka.
nie najprawdopodobniej tylko dojdzie na pewno bo Reem teraz ma zapewniona walke o pas. Nie ma sobie rownych? are u fucking kidding me? polecam obejrzec walke z Werdumem, JDS Overeema zajedzie kondycyjnie
nigdy nad tym nie myślałem...
olafa bym zobaczył, ale już nie walczy - z kimkolwiek w jego wadze, dobry zajob był
ale ogólnie... takie walki jak diaz vs. cerrone, serra vs. carter, griffin vs. bonnar, czekam też na kolejne walki diego brandao i johna dodsona... i tak można wymieniać :D
Nick Diaz z kims, co by mu skopal dupe porzadnie.
smuggler
apropo tego ktory mialby mu skopac dupe (ta walka sie chyba nigdy nie odbedzie)
http://fightposium.files.wordpress.com/2011/12/gspdiazufc1000_sized1.jpg?w=480&h=712
EDIT
dlaczego jesli moj watek zostanie podbity to nikt sie nie wpisuje a potem wyskakuje 10 fanow mma? :(
Valem- pozyjemy zobaczymy, mnie sie wydaje za Reem znajdzie taktyke na JDS i wygra walke, choc nie przecze, ze to bedzie trudna walka dla obydwu.
Co do sytuacji GSP, a Diazem to tez mnie juz irytuje, ale mam nadzieje ze GSP sie wyleczy i ten pojedynek sie odbedzie bo walka bedzie przednia.
Standardowo: Pudzian vs Małysz, a w rzeczywistości to nie miałbym nic przeciwko dobrej napierdalance pomiędzy Khalidovem, a kimś naprawdę mocnym w jego wadze (naprawdę czyli takim, który wytrzyma co najmniej minutę).
Reem musi teraz ogromny nacisk polozyc na kondycje, bo tyle miecha potrzebuje ogromne ilosci tlenu (toz on jest jak pudzian za strongmana), tak na prawde nie widze czym moglby zagrozic JDSowi, bo Brazylijczyk boks ma swietny, obrony przed obaleniami tez i sam dobrze obala, jedyne co to w klinczu moga byc problemy. Przetrwa 2 rundy - rozwali Reema