Jakie są wasze najlepsze piosenki ? Podawajcie je w tym wątku.
Moja to Black Sabbath Iron Man
Sabaton - 40 - 1 i Sabaton - uprising, nie ma to jak piosenki o Polskich żołnierzach :)
Najlepsze piosenki wszech czasów to dobre piosenki.
Takich tematów było wiele...
Ulubionych to masa, ale wg. mnie najlepszą, najwazniejszą piosenką wszechczasów jest We are the champions
[2] podbijam za siebie i montere
blee, bitlesi :P to juz michael lepiej wykonuje lepiej ich piosenki lepiej
Zawsze to powtarzam i będę powtarzał, że najlepsze piosenki mieli Queen.
Opowiem się za We are the champions, ale nie wiem czy plasuje ją jednak na pierwszym miejscu. Musiałbym pomyśleć... długo.
Led Zeppelin - Stairway to Heaven
Deep Purple - Child in Time
Najlepsze utwory wszech czasów? Mogę podać najlepszy.
The Doors - Light My Fire
http://www.youtube.com/watch?v=flOvM4Z355A
Queen - Bohemian Rhapsody, bezapelacyjnie :]
Nie ma. Dla mnie większość tych "najlepszych" to nuda nie z tej ziemii, a prym wiodą takie, których nie wymieniłby nikt inny. Zbyt szeroki, dyskusyjny i po prostu głupi temat.
Ale po co się tak rozpisujesz, wystarczyło napisać "Machine Head"
Oczywiście że by wystarczyło, i nawet byłoby dla mnie zgodne z prawdą, bo mam ich płyty w swojej osobistej czołówce, ale sam w sobie temat wydaje mi się po prostu głupi - zostawiam takie rozważania dziennikarzom, to ich działka, sam nie czuję się powołany do wymieniania kogokolwiek i czegokolwiek jako najlepszego wszech czasów. Ot, śmieszy mnie trochę takie gadanie, no ale jak ktoś czuje się pewnie ze swoim zdaniem, to niech się go trzyma ;)
Nie znam wszystkiego - może jest tam coś mi nieznanego, co zmiotłoby w mojej głowie Machine Head z powierzchni ziemi. Zresztą, czym jest "piosenka wszech czasów", skoro czas dalej płynie, a ciągle pojawiają się nowe, nie gorsze?
Zresztą, czym jest "piosenka wszech czasów", skoro czas dalej płynie, a ciągle pojawiają się nowe, nie gorsze?
E-e, dla mnie w ogóle piosenka wszech czasów nie istnieje. Może być najbardziej rozbudowana, najbardziej wzruszająca czy coś, ale nie najlepsza. Nie ma czegoś takiego. Co to znaczy w ogóle, że piosenka jest najlepsza?
Bob Marley - No Woman no cry :]
Bullzeye_NEO - he było było cała pedałówa to znała
Co kto lubi? :P
[27]
90% magii tkwi w teledysku :D