Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Nagrywanie z gier pomocy + czerwony kwadrat zamiast wskaznika przy nagrywaniu [Filmik]

03.08.2012 17:30
1
zanonimizowany858577
1
Junior
Wideo

Nagrywanie z gier pomocy + czerwony kwadrat zamiast wskaznika przy nagrywaniu [Filmik]

Witam mam problem z nagrywaniem z gier ponieważ Fraps i inne podobne programy do nagrywania gier nagrywają dzwięk 20 razy glosniej lecz mikrofon jest dobrze + mam 2 problem gdyż gdy nagrywam Camtasia 7 Studio mam czarny kwadrat po środku ekranu oraz jak nagrywam pulpit mam tez czarny kwadrat zamiast kursora POMOCY!

Link do filmiku w którym wszystko pokazane : http://www.youtube.com/watch?v=gwkjBftUxw8&feature=plcp[

03.08.2012 17:32
2
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

Najpierw wyjaśnij, po co dajesz ten spoiler.
Edit: O. Jednak uznałeś, ze to głupi pomysł? Fajnie.
Głośność odtwarzania w systemie jest zazwyczaj ustawiona na znacznie większą, niż głośność nagrywania. Albo to wyrównaj jakoś, albo po prostu nagrywaj mikrofon oddzielnym programem i w procesie edycji zmiksuj z dźwiękiem z gry podgłaśniając mikrofon i wyciszając grę.

03.08.2012 17:35
3
odpowiedz
zanonimizowany858577
1
Junior

Przepraszam to przez przypadek

03.08.2012 17:46
4
odpowiedz
zanonimizowany858577
1
Junior

Chciałem właśnie spróbować tego nagrywania oddzielnie wiec mialem zamiar najpierw nagrać wszystko frapsem a potem nagrać oddzielnie głos lecz w moim Frapsie nie moge ustawić tak żeby nagrywało sam dzwięk z gry odłączanie mikrofonu nie daje skutków bo nagrywa tak samo głośno jak z mikrofonem wiec sam już niewiem , jest jakiś sposób żeby przesunąć suwak miks-stereo bo zgaduje że on pomoże.

Forum: Nagrywanie z gier pomocy + czerwony kwadrat zamiast wskaznika przy nagrywaniu [Filmik]