Siemka
Od pewnego czasu mam problem z niektórymi grami na moim laptopie. Od razu informuję, że jakkolwiek mój sprzęt jest słaby (nieprzystosowany do gier, biurowa karta graficzna itd) to te gry, o których mowa wcześniej chodziły dobrze lub znośnie. Ostatnio te zmiany zaobserowałem na przykład w Modern Warfare 3, Medal of Honor 2010, Risen (który normalnie chodzi w miarę, ale wszystko chrzani się przy myszce), a wszystko zaczęło się przy System Shocku 2 (problem udało mi się rozwiązać, ale później wrócił). Polega to na tym, że gdy poruszam się postacią to wszystko jest w jak najlepszym porządku, natomiast gdy zacznę ruszać moim szczurem to wszystko się zacina niemiłosiernie. Dzisiaj rozebrałem laptopa i powierzchownie go przedmuchałem, nie zdejmowałem obudowy wentylatora, nie wymienialem pasty itd itp (przede wszystkim ze względu na to, że się na tym nie znam). Co mogę zrobić? Proszę o poważne odpowiedzi :(
Mój sprzęt:
Intel Core 2 Duo T6600 2,20 GHz
RAM 4gb
GeForce 220M
Windows 7 32bit
Nie znam się ale się wypowiem - przeinstaluj albo zaktualizuj stery do karty graficznej.