Nadruk na koszulce.
Jest sobota, godzina 15.00 Do poniedziałku (licealne rekolekcje) muszę mieć na koszulce nadruk Pentagramu, mozecie polecić jakieś sposoby na otrzymanie takowego?
Tylko po co?
Jak masz drukarkę to kup sobie specjalny papier do prasowanek i po prostu wydrukuj a potem naprasuj żelazkiem na koszulkę.
Na prawdę idąc do kościoła w koszulce z Pentagramem nie będziesz tró Ateistą. Ja nie odp*erdalam takich debilizmów, i żaden normalny Ateista nie robi takich rzeczy.
A, i pamiętaj że Pentagram Satanistyczny jest Pentagramem odwróconym.
Playboy, ty nie ucz ojca dzieci robić, ze tak powiem
Nie jestem ateistą, jestem agnostykiem jak już mamy się trzymać ładnych, inteligentnych słówek
Co do pentagramów, ten z jednym rogiem u góry to symbol magii, czegoś ponad ludzkie rozumienie, natomiast ten z dwoma oznacza wyższość człowieka i szatana nad bogiem, ot.
Co do koszulki, ile kosztuje taki papier?
PS: to ma być tylko i wyłącznie prowokacja.
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba jakieś 4 lub 5 zł jedna kartka. Można ten papier dostać w większych sklepach papierniczych albo w Media Markt. Tylko nie możesz drukować na laserówce bo będzie masakra :O
weź jakąś starą czarną koszulkę i DOMESTOS.
Narysuj domestosem na koszulce ten pentargam. Po chwili koszulka w tym miejscu się odbari na biało. Wystarczy ją potem wyprać i pentagram gotowe.
Wiesz, ze rodzice moga Cie zwolnic z religii? Nie jest to przedmiot obowiazkowy. Tylko zrobisz z siebie idiote nikomu niczego nie udowadniajac bo wszyscy maja to w bardzo glebokim powazaniu w co Ty wierzysz
Pamietaj zeby do kosciola zabrac ze soba kamere i mikrofon:
http://www.cda.pl/video/1395679/Goraczka-wystraszonych-ministrantow
lepiej tego nie rob,moherowe babunie cie swoimi laskami zatluka ]:->