Wybieram się z dziewczyną do kina.
Nie mamy jakiś wybitnych wymagań, ważne tylko, żeby film nie był durny.
Z tego co paczyłem to w piątek wieczorem grają w kinach:
Muppety
Rzeź
Sherlock Holmes: Gra cieni
W ciemności
Dziennik zakrapiany rumem
Co polecacie?
Muppetów i Dziennika nie widziałem - oba podobno niezłe, ale jak dla mnie Muppety muszą być z oryginalnymi głosami.
Rzeź - świetna zabawa, bardzo śmieszny film, bardzo dobrze zagrany, rozkręca się po 30 minutach.
Sherlock - sequel nieco lepszy od jedynki, więcej, szybciej, śmieszniej, ciekawiej.
W Ciemności - doskonale zagrany, ciężki film, który mało nadaje się na rozrywkowe kino z dziewczyną".
Sherlock Holmes: Gra cieni
Szczerze nie oglądałem, ale jeśli w połowie jest tak dobry część pierwsza to polecam.
To nie pacz. Byłem ostatnio na Dziewczynie z tatuażem i w gruncie rzeczy uważam to za dobrze spędzone 2,5h ;).
Z tej listy ogloądałem tylko "W ciemności", ale muszę powiedzieć, że jest bardzo dobry, jednak ja już ktoś wcześniej pisał, nie jest lekki film
Rzeź - nie oglądałem, ale słyszałem, że jest na prawdę dobry. Niedługo mam zamiar się wybrać.
Widziałem tylko Sherlocka, słabszy od pierwszej części, więcej akcji, mniej myślenia, ale mimo wszystko polecam, bo można się przy nim dobrze bawić.
Jak z dziewczyną to Rzeź :p
Sherlock
No dzięki, właśnie się zastanawiałem nad tymi dwoma filmami. Chyba wybiorę Sherlocka.