Czy opłaca się kupić tego tableta i czy tablet jest w miarę dobry proszę o komentarz osoby która się na tym zna.
http://allegro.pl/tablet-mytab-7-4gb-1-2ghz-android-4-2-2-i3474054207.html
Alez prosze uprzejmie. Ten sprzet jest bezuzyteczny nawet do podstawowych rzeczy takich jak przegladanie internetu, tylko bys sie irytowal scinkami.
Mialem mytaba 10 ktory jest teoretycznie dwa razy mocniejszy od 7 i:
- wi -fi praktycznie nie dzialalo, ciagle rozlaczanie z hotspotow, slaba sila sygnalu gdy np moj telefon mial wszystkie kreski sily sygnalu
- gdy juz jakims cudem udalo sie polaczyc z netem caly tablet sie zawieszal i wyskakiwalo okienko z bledem, ze aplikacja przestala dzialac.
- gdy jakims cudem ( serio przez 2 miesiace uzytkowania poserfowalem po necie moze 2 razy) przegladarka sie wysypywala, strony ladowaly sie godzinami a do tego ciagle scinki...horror
- z gier udalo mi sie zainstalowac jedynie angry birds. Zadna inna nie dzialala
- aparat raz ze strasznie slaby a dwa ze...tez sie lubil wysypac
- aplikacka z notatkami tez sie wysypywala...ogolnie wszystko sie wysypywalo w tym tablecie
- po podlaczeniu ladowarki tablet podgrzewal sie do takiej temperatury ze po ktoryms razie po prostu mi sie spalil.
- klawisze podglaszania i wylaczania tableta dzialaly jak chcialy, z 10 sekundowym opoznieniem albo wcale
Ogolnie najgorzej wydane 450 zl w moim zyciu,na szczescie zwrocili mi pieniadze.
Bron cie panie Boze, nie kupuj tego gowna