Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: MyTAB 7

22.08.2013 17:56
1
Cieciuch
30
Pretorianin

MyTAB 7

Czy opłaca się kupić tego tableta i czy tablet jest w miarę dobry proszę o komentarz osoby która się na tym zna.

http://allegro.pl/tablet-mytab-7-4gb-1-2ghz-android-4-2-2-i3474054207.html

22.08.2013 18:01
2
odpowiedz
zanonimizowany373443
74
Legend

Alez prosze uprzejmie. Ten sprzet jest bezuzyteczny nawet do podstawowych rzeczy takich jak przegladanie internetu, tylko bys sie irytowal scinkami.

22.08.2013 18:03
cswthomas93pl
3
odpowiedz
cswthomas93pl
147
Legend
22.08.2013 18:40
4
odpowiedz
zanonimizowany858571
9
Generał

Mialem mytaba 10 ktory jest teoretycznie dwa razy mocniejszy od 7 i:

- wi -fi praktycznie nie dzialalo, ciagle rozlaczanie z hotspotow, slaba sila sygnalu gdy np moj telefon mial wszystkie kreski sily sygnalu
- gdy juz jakims cudem udalo sie polaczyc z netem caly tablet sie zawieszal i wyskakiwalo okienko z bledem, ze aplikacja przestala dzialac.
- gdy jakims cudem ( serio przez 2 miesiace uzytkowania poserfowalem po necie moze 2 razy) przegladarka sie wysypywala, strony ladowaly sie godzinami a do tego ciagle scinki...horror
- z gier udalo mi sie zainstalowac jedynie angry birds. Zadna inna nie dzialala
- aparat raz ze strasznie slaby a dwa ze...tez sie lubil wysypac
- aplikacka z notatkami tez sie wysypywala...ogolnie wszystko sie wysypywalo w tym tablecie
- po podlaczeniu ladowarki tablet podgrzewal sie do takiej temperatury ze po ktoryms razie po prostu mi sie spalil.
- klawisze podglaszania i wylaczania tableta dzialaly jak chcialy, z 10 sekundowym opoznieniem albo wcale

Ogolnie najgorzej wydane 450 zl w moim zyciu,na szczescie zwrocili mi pieniadze.

Bron cie panie Boze, nie kupuj tego gowna

Forum: MyTAB 7