myszka a4tech x747

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
23.03.2013 09:46
1
odpowiedz
zanonimizowany907639
1
Junior

myszka a4tech x747

witam mam problem z wymieniona myszka .otoz mialem wczesniej ow model niestety popsul mi sie laser i kuplilem 2 taka sama jakby sie wydawalo poniewaz problem tkwi w guziku 3x fire.w poprzedniej myszce uzywajac klawiszy prawy mysz + 3x fire podczas mierzenie w przeciwnika mysz oddawala strzal natomiast w tej myszce(model naturalnie ten sam) uzywajac tej samej kombinacji nic sie niedzieje nic niereaguje natomiast wciskajac wylacznie sam guzik 3x fire wszystko jest ok w czym moze tkwic problem.bawilem sie juz oprogramowaniem nic to niedalo.mam wrazenie ze to defekt producenta jest ale niejestem pewien.prosze o pomoc za kazda sugestia dotyczaca rozwiazania bede wdzieczny

23.03.2013 12:46
-=BROGI23=-
2
odpowiedz
-=BROGI23=-
193
Senator

Sprawdz na innym komputerze, zobacz czy nie ma nowszego sterownika/oprogramowania. Jesli dalej nie dziala oddaj na gwarancje.

23.03.2013 18:32
3
odpowiedz
zanonimizowany907639
1
Junior

oprogramowania niema niestety nowszego sprawdzalem za nim napisalem watek na forum nawet probowalem z plytka od wczesniejszej myszki nic to nie dalo

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl