Potrzebuje klawiatury i myszy bezprzewodowej do PC
Co byście polecili?
Budżet 200-300
Ma ktoś może ten zestaw:
https://allegro.pl/oferta/zestaw-klawiatura-mysz-dell-km5221w-12348836968
A może taki zestaw:
-Myszka Razer DeathAdder V2 Pro
-Klawiatura Razer Huntsman V2 Linear Red
Kupię coś lepszego?
Ale huntsman kosztuje chyba 700 zł :P Sam :D
Jak idziesz w te kwoty, to G915 zwykła lub TKL na red/brown!
Niskie switche to jest ideał. Logitech, Keychron, chyba nawet Cooler Master na TTC (wszystko lepsze niż Cherry MX Low)...
Zapomniałem dopisać że zwiększam budżet do 800 klawiatura i 500 myszka bo zawsze na to sępiłem.
Myszkę od lat mam A4 tech Bloody TL80 a klawa to Microsoft SideWinder X4
No to IMHO poluj na Logitecha G915 w promocji, Keychron też jest chyba w wersji wireless... ogólnie szukaj czegoś takiego. :)
Mysz to nie wiem, ponoć te Razery na optykach nie łapią dwuklików, to może Bazyliszek? To są moje ideały, ale sprzętu jest masa, radzę ci samemu popatrzeć i rzucić jakieś typy do dyskusji, wtedy może rozkręcisz temat, sam z siebie raczej nigdy nikt w takich wątkach nie pisze. Ludzie oczekują inicjatywy pytających :)
No kolego przecież podałem swoje typy :P
Klawiatura bo jest analogowa choć to raczej bajer ale wykonanie konkretne.
Myszka jest na 2.4GHz z technologią HyperSpeed Wireless
Niezły przeskok cenowy, najpierw 300 zł za zestaw,a potem nagle 1300 za całość... :)
Mam DeathAddera V2 (nie-wireless) i mogę z czystym sumieniem polecić tę serię, nadal super wygodna i jak na mysz tych gabarytów zaskakująco lekka.
Logitech G Pro Superlight jest mocnym konkurentem, nie ma optycznych switchy ale jest jeszcze lżejsza (ale to tylko dla ludzi którzy ciorają w FPS).
W życiu nie brałbym za to klawiatury 'mainstreamowej' za 800zł, za tą kasę można kupić jakiś porządny chassis z ulubionym układem klawiatury (np 75%), do tego hotswapem (wymiana switchy od ręki), switchami z wyższej półki i porządnymi keycapami z PBT.