Cześć. Mój szczur nagle przestał działać. Myślałem, że to wina baterii ale jednak nic z tego. Świeci normalnie, tylko system na laptopie przestał ją wykrywać. Spróbowałem ją podpiąć na stacjonarnym, niestety tam też jej nie wykrywa.
Co to może być? Zepsuła się po miesiącu od zakupu?
Możesz to podpiąć na USB w inne wejście ? PS: Nie korzystałem nigdy z bezprzewodowej, ale masz tam chyba też możliwość podpięcia na usb ?
Tak. Mam przełącznik ON/OFF. Sprawdzałem w innych portach usb i nic. A to wygląda tak, że mam mychę i mam taki nawigator mały do usb. I laser pod myszką miga a samej myszki już system nie wykrywa. Nie wiem co robić a chciałbym być pewien zanim pojadę do sklepu zareklamować ją, że nie działa.
Ale oprócz przełącznika włącz/wyłącz, nie masz przycisku synchronizacji z odbiornikiem?
Przyciskow do nawiazania polaczenia od dawna sie nie instaluje, a przynajmniej nie ma ich w myszkach z wyzszej polki.
Skoro nie wykrywa to znaczy że albo w myszy padł nadajnik, albo padł odbiornik USB. Tak czy siak - reklamacja to jedyne rozwiązanie twego problemu.
Złożyłem reklamację. Mycha poszła na serwis. Obsługująca powiedziała, że prawdopodobnie padł nadajnik w usb bo laser pod myszką się świeci i miga. No cóż, do 2 tygodni mam już być po.