MW4 Pierwsze info
Nie chce wywolywach hejtu gram i w cody i w bf'y pisze poniewaz cos sie dzieje :
Jedyne co mam to ta fotka ktora daje link do game dev. conference
Nowy CoD, ale caly czas to samo tylko kasa leci bo ludziska kupuja to masowo.
Spojrz na to ze ludzie teraz juz praktycznie caly czas kupuja odgrzewane kotlety :
mam tylko nadzieje ze nie zjebia multi tak jak w mw3
[3]
Rozumiem ale ile mozna? Cod po Modern Warfare no moze Black Opsie bo nie gralem to jest nonstop to samo, zwlaszcza w multi plus te popieprzone nabijanie rang zeby odblokowac celownik laserowy czy optyczny...
[5] Zgadzam sie. Nie bronie serii Cod'a pod zadnym pozorem (kupilem BO2 zaluje kazdej zlotowki) chodzilo mi glownie o to ze wiekszosc gier teraz jest odgrzewanym kotletem aby pieniadze zebrać z ludzi :
Bez jaj. Ile to już można ciągnąć? Myślałem, że po MW3 będzie coś nowego. Po MW3 i BO2 totalnie odrzuciło mnie od tej serii. O ile w MW1 i WaW były jeszcze jakiejś pozory realizmu, to im dalej tym gorzej. Wszędzie kicanina, jakby mieli w dupie torpedy, a najlepsza taktyka to wyjąć akimbo, skok, gleba i pozamiatane. Nie ma nic bardziej wkurzającego niż zgon z ręki takiego debila. Tym bardziej martwi mnie to, że dotyka to też BF-a. Dlatego w multi gram już tylko w CS:GO.