Czy były podawane jakiekolwiek informacje na temat wersji demo Modern Warfare 3? Można na nie liczyc?
Przeca masz tydzień do premiery, to po kiego Ci demo?
Sprawdź dostępność dema do którejkolwiek części Call of Duty i odpowiedz sobie na swoje pytanie samodzielnie.
No tak tak wiem że różnie to było z tymi demami a ostatnio ich brak ale jednak w ciemno gry nie kupie bo mam słabszy sprzęt niż wymagany :D trudno jakoś sprawdze czy da się grać
Podobno wyciekła jakaś niekompletna piracka wersja, ściągnij i sprawdź
Wyciekła tylko druga płyta DVD, bez pierwszej, więc jest bezwartościowa.
[3]
Ciężko aby wydali demo np. 1h do gry którą skończysz w 4 h ;)
A rozmiar paczki będzie niewiele mniejszy od pełnej wersji :)
jak masz poniżej wymagań sprzęt to demo i tak Ci nic nie pomoże, bo dema często mają odrobinę inne wymagania.
[6] ---> W połowie dobrze mówisz. Ukradziono drugą DVD z magazynu, ale w sieci można już znaleźć wstawki z dwóch DVD (Czyli kompletna gra), bez cracka. A Narmo dobrze mówi.
[12] ---> Każdy to wie. To nie jest jakiś cRPG, czy coś innego tylko ch***** FPS. Ch****y, bo taki jest CoD co roku. Starczy ci singiel maks. na 4-5h na Weteranie (Mi taki MW2 na Weteranie styknął na bodajże niecałe 3h) i tyle.
@SULIK - A skad wiesz, ze bedzie na 4 godziny ? Jak mnie taki wk*** normalnie, ze...
Do MW jest demo...
Sethlan - bo tyle nowe CoDy trwają i pewnie się to nie zmieni, bo i tak producent jest nastawiony na MP, a SP jest tylko, jak gdyby wprowadzeniem.
co prawda te 4 h zawsze są bardzo dobrymi czterema godzinami :)
Którego COD'a przeszedłeś w 4 godziny? I na jakim poziomie trudności? Bo mi nawet MW2 zajmuje po 7h na normalnym.
MW2 na Weteranie w 3h?
RoBerCiK29 -> Ty sam jesteś.. Ile byś chciał w fpsa grać? 20H? Bez jaj. Taki COD po 10h by się znudził, a co dopiero po 20h. Z resztą nie ilość, a jakość. Chyba lepiej zagrać w grę która starczy na 5-6h, a przy tym będzie świetna, niż w taką która zajmie 20h, a będzie nudna.
P.S. BF3 w singlu też starcza na 5-6h.
Mw 2 - poziom "normalny" - nieco ponad 5h u mnie...