Ale z kąd pobierać dema nowych gier ?
z kontowni
W tych czasach mało kiedy wypuszcza się dema. Do niemal żadnej nowej gry nie znajdziesz dema, z kilkoma wyjątkami
Bezi2598 - dzięki za odpowiedź. Tak przypuszczałem , bo szukając tych "topowych" to dem nie ma :(.
Z drugiej strony ciekawe dlaczego ? Przecież fajnie by było przetestowac grę na swoim sprzecie . . .
Dema są, na xbox live na przykład. Na peceta nie ma - taki mamy teraz klimat, sorry.
Zrobiono odpowiednie badania. Według nich gry z demami sprzedają się gorzej, więc nie ma co marnować na to zasobów.
Ciasteczkowy Potwór ---> właśnie dla tego nie ma - przetestujesz, nie spodoba Ci się i nie kupisz.
TPB - dema wiekszosci gier v0v
Po co robić demo do gry, skoro przejście takiej zajmuje 5 godzin, takie demo musiałoby oferować dwie minuty rozgrywki.
Ostatnie demo w jakie grałem to był Wiedźmin 1. Od tamtego czasu żadna interesująca mnie seria nie wydała dema.
Dem nie ma, bo twórcy niejednokrotnie odwalają manianę i najzwyczajniej w świecie, takie demo obniżyło by sprzedaż. Po za tym samo stworzenie dema to też jest dodatkowy koszt, więc z logicznego punkt widzenia, nie ma się co dziwić, że mało kto robi dema.