Może film o Zoombie ?
Witam was serdecznie jak na razie mam wolne do dnia 9 września jestem skazany na nudę ponieważ moja kobieta od 8:00 do 18:00 siedzi w pracy i jestem sam dzisiaj zamierzam obejrzeć jakiś ciekawy film w którym akcja toczy się w post apokaliptycznym świecie no wiecie zoombie i te klimaty (jak by to nie brzmiało) oglądałem już: [oczywiście nie wymienię wszystkich bo już nie pamiętam]
filmy
Survival of the Dead
Resident Evil
Świt żywych trupów
Resident Evil 2: Apokalipsa
Resident Evil: Zagłada
Resident Evil: Afterlife
28 dni później
28 tygodni później
Im legend
Shaun of the dead
Zombieland
seriale
The walking dead 1 sezon
możecie mi polecić co warto jeszcze obejrzeć ?
seriale
dead set
widziałem trailer tego serialu i jakoś nie przypadł mi do gustu
Trailer trailerami, Dead Set jest zajebistą produkcją.
Dead Set warto obejrzeć. No oprócz tego klasyko Romero Dawn of the Dead, Day of the Dead, Night of the Dead. Lub coś z nowszych jego produkcji jak Diary of the Dead (najlepsze z nowych serii).
hmmm... a może filmy takie jak Im legend z ciekawa fabuła w zniszczonym mieście gdzie jest tylko grupa ludzi która próbuje przeżyć, dość mało oryginalne ale dla mnie ciekawe (coś życiowego)
BoBoASG --> Ale muszą być te ziombie czy tylko wystarczy ci post apokaliptyczny klimat?
http://www.youtube.com/watch?v=J7w9uWFIMBs
dzięki maciek 01 naprawdę fajny film to możne być
podacie coś jeszcze ?
E: trael wystraszy post apokaliptyczny klimat
wystraszy post apokaliptyczny klimat
The Road.
http://www.youtube.com/watch?v=hbLgszfXTAY
fajny ale jak dla mnie za bardzo (-musimy uciekać -oni nas zabija -znaleźliśmy pełno broni może się przydać -strzele przez okno w butle z gazem i wysadzę cały budynek)
chodziło mi bardziej o film typu
Ryan budzi się w swoim domu na podłodze w sypialni jest ranny w głowę, po chwili zauważa że nikogo niema ani zony ani dzieci, próbuje zadzwonić przez telefon ale ten nie działa, wygląda przez okno ,papiery walają się po ulicy, śmietnik nieopodal się pali, w zaparkowanych autach są wybite szyby albo auta leżą na dachu, wychodzi z domu wędruje, szuka pożywienia i zachodzi w głowę co mogło się stać spotyka mala grupkę ludzi którzy mu wszystko tłumacza potem maja jakieś problemy itd. itd.
wystraszy post apokaliptyczny klimat
Book of Eli
PS. przeczytałem tytuł wątku i zacząłem się zastanawiać, co to jest "zoomba" i dlaczego ktoś chce obejrzeć o niej film? :)
Polecam:
Noc Żywych Trupów (zarówno wersja z 1968 i 1990 roku. Trzymaj się z daleka od nowszej wersji
nakręconej w 3D).
Dzień Żywych Trupów (1985 r.)
Ziemia Żywych Trupów
Diary of The Dead
Dead Set
Zombie Pożeracze Mięsa (1979 r.)
ok fajnie,dzięki za odpowiedzi,teraz mogę coś oglądać i się nie nudzić
Pozdrawiam