Czy Kratos na serio jest dostepny tylko na ps3?? ;/ mam xboxa i bardzo chcialbym nim pograc.... jest jakis sposob? czy to nie sa plotki i na serio tylko ps3 ;/ ?
Czy Halo naprawdę jest dostępne tylko na X360? Chciałbym sobie pograć, ale nie mam Xa. Czy jest jakiś sposób, żeby odpalić Halo na PS3?
ehh szkoda ;p bez sensu to jest ;) powinno byc na kazdej konsoli tak samo a nie zabieraja postac dla posiadaczy xboxa .... ;/
a jak myslicie jest szansa , ze kidys bedzie dostepny na xboxie?? :) przydal by sie w dlc
Xboxer -> Cyber Sub jest na wszystkich platformach.
Rot -> Nie, i nigdy go nie będzie.
no ok ;) a jest czego zalowac? ;p
Nie,nie ma,Yoghurt nie wiedziałem :P.I tak by nie mieli kogo dać,bo GoW to ex na PS3 a jaka postać by pasowała z Ex na Xboxa?
no kratosa mogli dac tez na xboxa ;p ale np. w DLC ;) ja bym chetnie go kupil :) ......
kratos to postać tylko występująca na konsolach Playstation,więc nie,nie powinni go dać na Xboxa.
wiem , ze jest tylo na PS.... ale to i tak niesprawiedliwe..... to jest konsola i to... skoro dali na PS to powinni tez dac na XBOXA ;) ;/
jak komus zalezy , zeby pograc kratosem to przeciez nie bedzie kupowal PS3 jak ma xboxa ;) powinni go dodac w dlc chociaz... :/ zalosne...
gra jest aktualizowana?? wiecie moze czy beda jeszcze jakies dodatki dlc?? czy juz dali sobie z nai spokoj??
Powiem tak,dlc z postaciami wyszło,ale z tego co pamiętam,to nie licz na postać z xbox'a której nie ma na PS3
nie skumalem xd wiem , ze nie ma co liczyc na kratosa... ;/ i to jest wielka szkoda... chcailebym zeby dali go w DLC na xboxa rowniez ;]