https://www.moneymilioner.pl/ - o tą stronkę chodzi, wypłata od 50zł, zbieranie pereł za granie w gry, bingo, zakupy internetowe, ankiety, maile i inne oferty, ktoś korzystał? Wygląda mi to na kolejną piramidkę, w której dostają coś tylko Ci, mający po ileś osób z ref linka, a reszta zarabia na firme.
Nie, tym razem po 99 poprzednich ściemach na tej stronie możesz naprawdę zarobić.
50 złotych to stawka dzienna, można zarabiać więcej ale wypłacają tylko do 50 złotych dziennie. Jest na to sposób zakładasz kilka kont i jedziesz. Ja to mam zainstalowane na stacjonarce, laptopie i tablecie. W przyszłym tygodniu dokupię jeszcze dwa laptopy żeby mi się szybciej klikało. Ostatni wypłata była na 2974 złote. Ale wiesz to tygodniówka nie miesięczny zarobek. I tak sobie siedzę gram w gry i wypełniam ankiety i zarabiam do 10 000 zł miesięcznie.
Oczywiście żartuję, to słaby żart, podobnie jak pytanie się o kolejną stronkę .
warto dodac ze mozna specjalnym programem otworzyc kilaknascie okien w jednym kompie i trzaska sie kase az milo.Szczerze polecam.
Tak dorobilem sie pierwszego bentleya.
Też tam klikam i śmieję się z tych frajerów, którzy zapieprzają jak osły do jakiejś roboty.
Jak widzę golasy w formie. ;) Dobrze wiem jaka to strona, chodziło mi tylko o konkretną opinie dla potwierdzenia Panowie.
Oczywiście, że się da zarabiać przez internet. Ja zarabiam dziennie w okolicach 100-200zł, poświęcając kilka godzinek :) Nie na MM.
Damian1539 - można wiedzieć na czym? - jeżeli to nie fake :)
Gdyż sweeeego czasu (z 5 lat temu) mozna bylo zarobic na "kupowaniu" klikaczy ;)
synu w zyciu za darmo to nawet ciezko w ryja dostac ,choc nie powiem jest to jeszcze mozliwe.A pieniedzy nikt ci nie da z wyjatkiem rodziny .
Jak slyszysz slowo okazja , super okazja to od razu zakladaj ze chca cie wydymac.
Proste .
I bedziesz spokojniej zyl.
I oszczedzisz sobie w najlepszym razie rozczarowania.
Psycho16, zapraszam na zarabiam.com :) zależy na czym chcesz zarabiać, jutro Ci podam mogę GG i mogę Cię wprowadzić w zarabianie przez internet