Moje subskrybcje na Youtube - nie działa (?)
Zdziwiła mnie cisza w zakładce moje subskrybcje na youtube, bo mam kilka kanałów zasubskrybowanych, a już od jakiegoś czasu nie pokazał się żaden nowy filmik. Na początku myślałem, że po prostu autorzy nie wypuszczają nic nowego, ale dzisiaj z ciekawości zerknąłem na te kanały i okazało się, że nowe filmiki wyszły na świat, ale w moich subskrybcjach tego nie było widać. Ma ktoś podobny problem lub wie jak go rozwiązać?
Z ciekawości zajrzałem i mam podobnie. Wyszły 4 nowe filmy, mi pokazało tylko jeden.
ogólnie YT jest jakieś nieprzyjazne dla użytkownika IMO
Niektórym niby pomaga - mi nie: http://www.youtube.com/watch?v=4JUya_U4-Lk&feature=youtu.be
Co ciekawe subskrypcje na androidowej aplikacji pojawiają się bez problemu.
Amadeusz ^^ [4]
U mnie chyba trochę pomogło, bo nagle wyświetliło mi więcej nowości. Nie jestem jednak przekonany, czy zadziałało to na wszystkie kanały, bo jakoś niedużo tego.
W aplikacji komórkowej również działa mi wszystko ok.
Dobry powód by zrobić sobie przerwę od YT...
Podobno wczesniej w roznych przedzialach czasowych ludzie mieli problem z wyswietlaniem nowosci z subskrybcji, ja nigdy nie mialem tego problemu az do wczoraj, podobną rzecz zauwazył moj brat i widzę narzekanie tutaj. Problem na polskich kontach czy moze globalny?