http://www.youtube.com/user/Morwiel?feature=mhum#p/c/538D9D20D52254A8
Subskrybujcie mnie proszę jak się podoba film wiem że mogą być nie ciekawe
Wiesz... ja nic nie mam do twoich filmików. Tylko czemu ZNOWU ktoś zaczął się bawić w wideo recenzja jakich są tysiące na YT? Ja rozumiem że można to robić tak o bo sie lubi, ale w takim razie niech to zachowa u siebie na dysku, a nie dodaje na YT jako milionowy gameplay tej samej gry.
Heterix ja rozumiem, ze ktoś pisze komenty. Ale do jasnej cholery po co nie zachowa ich na dysku w notatniku tylko musi je dodawać na forum
[3]pozamiatane
[1] - takie sobie. Mówisz monotonnym głosem(przynajmniej ja go tak słyszę), co sprawia, że prawie zasnąłem, a w dodatku twój głos brzmi jakoś nienaturalnie nisko. W dodatku momentami nastawała cisza - nic nie mówiłeś. Przeszkadzało mi to. Nie wiem, przygotuj sobie wcześniej tekst, który napisałeś na temat gry i czytaj go w trakcie nagrywania filmiku może? Ogólnie rzecz biorąc - raczej słabo. Ale na pewno może być lepiej ;)
#edit
wejdź na kanał usera niżej, znaczy się vlodek2532, i zobacz jak wyglądają jego filmiki.
Taka uwaga - widzę, ze grę masz w proporcjach 16:9/10 - w tych proporcjach zapisuj film bo masz paski i z góry i po bokach
Robisz coś odwrotnie do neo-kidów. Oni mają grę w 4:3 a zapisują 16:9
Sorry, ze tak podbijam ale odnośnie edita [4] moje "spamy na koncie" to zupełnie inna bajka - "let's play'e" z komentarzem to nie "nieme" gameplaye
[6] - ale ja nic do ciebie nie mam przeciez