Witam, jest ktoś w temacie modów do GTA: San Andreas? Potrzebuję kilku, jednak totalnie się nie orientuję co i jak. Po pierwsze jest jakaś paczka, która podmienia modele wszystkich samochodów a przy tym nie crashuje gry? Potrzebowałbym także coś na inne dźwięki w grze, czy to silnika czy też broni. Ostatnim modem, którego szukam to ulepszenie już przestarzałej grafiki, nie chodzi mi tutaj o głównie o modele (choć przydałoby się coś) a o shadery itp. Mam zamiar grać tylko na MTA/SAMP. Z góry dzięki za pomoc :)
Wejdź na GTA Site, tam Cię przekieruje na stronkę z modami, bodajże modbase. Najlepiej szukać te najwyżej oceniane i sprawdzone. Na auta mody na pewno są. Na dźwięki również, bo lata temu gdy w to grałem, to już coś takiego posiadałem.
Mod na grafikę pierwszy z brzegu - ENB Series. Coś innego też powinno być, tylko uważaj. Nie wszystkie mody są kompatybilne z multi.
[2] +1 kiedyś za czasów san andreas bawiłem się w tę mody i dosyć dużo tego było bo instalowałem i testowałem tyle tego ze dziennie moglem kilka razy reinstal gry robić wtedy bym ci pomógł, dziś już trochę nie bardzo. Odsyłam tak jak kolego pisze wyżej, ewentualnie modbase.pl