W dniu 11 listopad mod został ukończony była to najdłuższa powstająca modyfikacja jej korzenie sięgają pierwszych dni moddingu w końcu wyszła na światło dzienne każdy Fan serii na pewno nie przejedzie obok tej modyfikacji obojętnie.
Może niektórzy już wiedzą o tym, że w końcu się ukazał w finalnej wersji ale gdyby ktoś jeszcze nie wiedział to ten wątek jest po to by mu przypomnieć
Dzięki za przypomnienie.
Ciągle noszę się z odpaleniem nowej wersji Mrocznych Tajemnic i innych modyfikacji ale czasu i okazji brak.
OOO dzięki, jestem fanem Gothic'a ale w żadne mody nie grałem, chętnie skorzystam jak mnie najdzie ochota zagrania. Mam pytanie, może się orientujesz, jak mam różne mody to przy starcie gry wybieram, w którego sobie zagrać? Nie ma tak, że w grze 5 modów jednocześnie? Muliti jest tylko w G2?
1.Jeśli masz kilka modów w starterze to niestety możesz wybrać tylko jeden
2. Jeśli chodzi o multi to tylko G2
Tych modów do Gothiców jest trochę (może do G3 trochę mniej), myślałem żeby je spróbować ale...
W Gothiki grywałem jak było niewiele gier do męczenia. Potem boom na cyfrową dystrybucję i gra odeszła w cień dla mnie...
PS. jakie miejsce polecasz do ściągnięcia moda?
PS2. na GOLu dyskusje o grach obumierają, nie tylko Gothic ale Fallout czy nawet temat o cRPGach....
Dzięki wielkie za przypomnienie. Zupełnie zapomniałem o tym modzie.
Link do downloadu:
http://themodders.org/index.php?topic=20904.0
W który dodatek do pierwszej części gothica jest najlepszy?
Kiedyś grałem, chyba w jakiś dodatek Gothica - zupełnie inna historia, pamiętam, że na początku wchodziło się do jakiegoś miasta. Wie ktos jaki to dodatek?
O, dzięki, wlasnie zerkałem do nich co pare miesięcy, jednak czas mi sie urwał i akurat tu przybyłem przypadkiem.
Na pewno zagram, chociaż dla odświeżenia serii z nowymi questami :)
Dobrym rozszerzeniem do Gothic I jest Mroczne Tajemnice stworzony na podobieństwo Nocy Kruka do Gothic II
Najlepszy do Gothica 1 jest Mroczne Tajemnice ,zaś do G2 NK jest Returning