MMA Attack 5 listopada

Forum Sportowe
Odpowiedz
01.10.2011 12:42
👍
1
odpowiedz
Hawkeye_75
5
Pretorianin

MMA Attack 5 listopada

Nie wiem czy na Gol-u mamy wielu fanów MMA, ale mam nadzieję że nie trzeba panom mówić o tym jak duży event nadchodzi http://www.mma-attack.com/index.php?page=gala-2011.

Moim zdaniem MMA Attack z taką rozpiską śmiało z miejsca może konkurować z KSW. Oczywiście o ile oprawa będzie zrealizowana profesjonalnie (przynajmniej tak jak na KSW) to mamy poważną konkurencję dla spółki Kawulski-Lewandowski... Czemu? Otóż sprowadzenie Damiana Grabowskiego - najlepszego polskiego ciężkiego, Tomka Drwala czy Macieja Górskiego (z KSW) mówi samo za siebie.
Dla mniej zorientowanych rozpiska gali (w nawiasach rekord i miejsce [#] w rankingu polaków fightmatrix [dla ułatwienia wśród obcokrajowców miejsce w rankingu w ich kraju]):

Main Event na zasadach K-1

Open.: Przemysław Saleta vs. Marcin Najman

Główna karta:

Open.: Damian Grabowski (13-1 #1) vs. Joaquim Ferreira (11-6 Brazylia #15)
84 kg.: Tomasz Drwal (18-4-1 #3) vs. Gary Padilla (12-4 USA #68)
70 kg.: Maciej Górski (10-5 #2) vs. Erin Beach (2-1 USA)
Open.: Michał Kita (10-6 #2) vs. Eddie Sanchez (12-5 USA #12)
77 kg.: Borys Mańkowski (10-4 #7) vs. Peter Sobotta (8-4 Niemcy #3)
66 kg.: Sebastian Grabarek (5-1-1 #2) vs. Johnny Frachey (13-8 Francja #3)
70 kg.: Maciej Sikoński (3-0) vs. Dominik Malinowski (0-1)

Co myślicie? Szykuje się ładna gala?

01.10.2011 12:43
2
odpowiedz
zanonimizowany373443
74
Legend

taaa, konkurencja dla KSW.... nawet jeszcze jedna gala sie nie odbyla

01.10.2011 12:56
3
odpowiedz
Hawkeye_75
5
Pretorianin

Sama rozpiska pokazuje jak dobra może być gala, oczywiście "może być" bo jeszcze nie wiadomo na jkim poziomie będzie stała realizacja gali, ale w naszym kraju gdzie KSW ma niemal monopol na czołowych zawodników taki fightcard musi robić wrażenie...

01.10.2011 15:48
👍
4
odpowiedz
zanonimizowany566324
37
Pretorianin

no walki zapowiadają się ciekawie, na pewno obejrzę. Ten właściciel ma jakąś dobrą rozkminkę, że takich fighterów udaje mu się ściągnąć. :p Mam nadzieje, że gala od strony technicznej też będzie dobra, bo o walki to się raczej nie martwię.

btw. wątek o mma już jestem, fakt faktem, że już trochę przestarzały.

01.10.2011 16:03
yasiu
5
odpowiedz
yasiu
199
Legend

super, uwielbiam gale w ktorych czekam na main event.

zeby przestac je ogladac przed nim :)

btw. kategoria open przypomina mi prehistoryczne czasy poczatkow tego sportu, ale to moze dlatego, ze ogladam tylko ufc i ksw z braku innego laku w polsce :)

01.10.2011 18:15
6
odpowiedz
Hawkeye_75
5
Pretorianin

[5] - uwierz mi, polskie MMA ma się coraz lepiej, nie tylko KSW...

01.10.2011 18:27
yasiu
7
odpowiedz
yasiu
199
Legend

Hawkeye - ja w to wierze - na slowo, ale wierze, bo widze ile sie dzieje, a dzieje sie coraz wiecej :) Dla mnie to dobra opcja, zeby inna niz KSW organizacja tez weszla do mediow, bo konkurencja to dobrze dla nas, kibicow. Szkoda tylko, ze w naszym kraju trzeba sie lapac takich chwytow jak walka saleta vs. najman :/

dla mnie w UFC najwieksza szopka byl pojedynek couture vs. tooney - ale to calkiem inna klasa sportowcow :)

Forum Forum Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl