Tia 10 zł i skąd grę pobrać - oszust i tyle, a da link z torrentów i tyle tego będzie...
To mnie rozśmieszyło okropnie w twojej drugiej aukcji!
Dlaczego warto kupić u mnie :
1. Niska Cena.
2. Bardzo szybka, bezpieczna i dostawa.
3. Posiadam 100% pozytywnych komentarzy.
4. Masz gwarancję że dostaniesz to czego chcesz
Za chwilę patrzę na jego komentarze, a tu 2 pozytywy i jeden neutral! :D
Nie rozumiem o co wam chodzi z gościem z tego linku: http://allegro.pl/konto-steam-do-cs-1-6-i-innych-i1439435922.html ... Może i sprzedaje konta, które można założyć za darmo, ale nie nazwałbym go oszustem. Ma wyraźnie napisane w aukcji, że konto nie posiada żadnych gier a że ludzie są głupi i się nabierają to ich wina. Co do punktów podanych w [7], to nawet trzeci punkt: "Posiadam 100% pozytywnych komentarzy." może być prawdą. Autor aukcji zakładając ją, mógł posiadać same pozytywne komentarze, a negatywne wpłynęły dopiero po założeniu aukcji, co teoretycznie świadczy o tym, że mówi prawdę (nie stwierdzam, że tak było naprawdę. Po prostu istniała taka możliwość). Oczywiście inną sprawą jest, dlaczego nie zmienił opisu aukcji? Na to też jest wytłumaczenie, jednak nie będę się w to zagłębiać. Jeśli chodzi o "niska cena", to czy niecałe 7zł, to majątek? :)
Czy tylko ja dopiero zauważyłem, że kubazek/snailes/gruby300 to jedna osoba ?
UP
[12]Nie gruby300 to nie snailes kubazek Ja to kubazek snailes .... i snail a gruby nie ma ze mna nic wspolnego
Może i tak ale ja bym uważał bo on cos tu kłamie
"gruby nie ma ze mna nic wspolnego"
ludzie zawsze tak mówiom żeby mieć więcej klijentow