Siema mam pytanie, jak namowic rodzicow na wyjazd do miasta z kolega?[Poznan]Zadnego gnoju nie chcemy robic tylko pojechac na malte do kina.Pomozcie[mam 15 lat].Mieszkam w Poznaniu
LOL :P A skąd pochodzisz, że tak można wiedzieć? Bo jak z Przemyśla, to raczej na Poznań nie licz. 13 h pociągiem
Siema mam pytanie, jak namowic rodzicow na wyjazd do miasta z kolega?[Poznan]Zadnego gnoju nie chcemy robic tylko pojechac na malte do kina.Pomozcie[mam 15 lat].Mieszkam w Poznaniu
znaczy, że więżą cię w piwnicy?
Jeśli mieszkasz w Tokio, to też lepiej nie myśl o odwiedzeniu Poznania. Kupa drogi i sporo przesiadek.
[4] szczególnie ostatnimi czasy mogą być problemy z dojazdem
Ale jeżeli mieszkasz w Poznaniu to nie mam pojęcia jak możesz przekonać rodziców do wyjazdu do kina w Poznaniu.
Twoi rodzice są od teraz moim wzorcem w sprawie wychowywania dziecka. Chcesz powiedzieć, żen ie możesz wychodzić poza mieszkanie, bo rodzice się boją obciachu na dzielni?
Nie chodzi mi o to ze rodzice pomysleli by ze jade na miasto wioche robic a bym nie zrobil nie jestem neo kidem a pozatym wogole do miasta sam z kumplem nie jezdzilem
Mi starzy nie pozwalają łazić koło ulicy, bo dzieciakiem jeszcze jestem :(