Yyy, podajesz email w wielkim miejscu, w którym jest napisane, aby podać swój email?
Włożyć do napędu DVD.
Bo nie dostaje się żadnego klucza. Wystarczy umiejętnie czytać, Ty widocznie jesteś za "ciężki" na tak banalny proces.
To jest Gift ? nic podejrzanego?
Ja bym radził uważać. Humble Bundle to mało znana grupa hakerska, która pod przykrywką rozdawnictw gier i sprzedaży dobrych tytułów za bezcen tak naprawdę przejmuje konta Steam nieuważnych użytkowników.
A jak się powiąże to Humle Bundle ze steamem to wtedy ta gra będzie w mojej bibliotece gier steama do pobrania? Bo ja zrobiłem tak jak to pisało na stronce i nic takiego nie mam. Na szczęście na steamie nic nie mam więc jeśli to oszustwo to nic nie jestem stratny.
[14] Proponuję nauczyć się wyłapywać ironię.
Nic podejrzanego, HB to pewniak, tak jak platforma Steam. Może być również jako gift, ale ogólnie, to gra sama się przypisuje do konta po wykonania odpowiednich kroków.
/ czy to naprawdę takie trudne? No luuuudzie.
Wchodzicie w link. Podajecie mail. Na maila przychodzi link, wchodzicie w niego. Dalej standardowe kroki przeciwko botom itd, odpalacie steama w przeglądarce i voila.
[16] to nie była ironia a złośliwość.
Czytając niektóre wypowiedzi dochodzę do wniosku że ludzie po prostu przestają myśleć i nie potrafią wykonać kilku prostych czynności.
Kurde działa mi. Ale musiałem wejść do sklepu steam i stamtąd dopiero poszukać tej gry i była opcja zagraj. Dopiero wtedy gra wyświetliła mi się w mojej bibliotece gier na steam.
Nieporadność niektórych użytkowników upewnia mnie w przekonaniu, że internet nie jest dla każdego. Niedługo będzie potrzeba dawać takim link do google.
cube0 -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
@thomas
Dla większości jest to łatwe i nie wymaga jakiegokolwiek wysiłku. Nie zapominajmy natomiast, że istnieją tacy osobnicy, którzy są tak zwanymi "niemotami" pospolitymi. Trzeba wyłożyć im wszystko na tacy, żeby cokolwiek zrozumieli. Mało tego! Gdy nastąpi podobna sytuacja, która jest skomplikowana dla takiego osobnika, zasięga on ponownie rady w wątku, gdyż nie potrafi rozwikłać zagadki i nie wie co wpisać w lukę z napisem "Your E-mail".
Za 15 min gra mi się ściągnie więc na nasze szczęcie Lopot nie ma racji. Tylko dziwi mnie to, że gry od razu nie miałem w bibliotece tylko musiałem wejść do sklepu i dopiero wtedy to załapało. Też tak mieliście? Jeśli nie to pewnie jakiś błąd się zrobił.
@Samotny Wilk dzięki za info!
@meelosh No widzisz? Podałeś 3 linki, że już to było a ja tego nie widziałem. Nie każdy na forum siedzi non stop i takie przypomnienie jest naprawdę bardzo pomocne, bo czasem naprawdę można coś fajnego przegapić mimo, że było już o tym parę innych wątków.
Ludzie ja wiem jak tą grę dodać tylko że nie każdy wie że HB to pewniak a bardziej mi chodziło mass spam
chyba że chodzi o BvFGefHJR
Przekierowuje mnie na stronę tworzenia konta, jak się zaloguję to nic nie ma...
@up Zrób to co ja napisałem w poście nr [18]. Zamiat kup będziesz miał zagraj. Tylko wybierz Metro 2033 bez Redux.
Musiałem wysłać friend na drugi email, a na dwóch innych emailach to nie działa!
[27] Tam masz dla siebie i da przyjaciela.
Jaki friend? Ty coś źle to robisz.
edit: A o to ci chodzi? No to jak dałeś to dla przyjaciela to niech przyjaciel zrobi to co napisałem w poście nr [18]
Co za zabugowane dziadostwo.
Przekieruje do zakładania konta, ale stwierdzi, że gift został użyty.
@up ja też tak miałem i zrobiłem to co było w poście nr [18] i zadziałało. Zresztą przekierowuje cię do założenia konta lub do zalogowania. Czytaj uważnie.
@up ale nie było nawet opcji "Kup/zagraj", ktoś tam nawet pytał "dlaczego nie ma przycisku kup? Dobrze wygląda chciałbym kupić". I nadal jej niema.