Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Mercedes w123 pytanie

17.01.2013 18:21
😊
1
zanonimizowany425288
32
Centurion
Image

Mercedes w123 pytanie

Witam mam pytanko odnoście już dziadka mercedesa w123 a mianowicie chciałbym wymienić listwę którą zaznaczyłem na zdjęciu w załączniku nie jestem pewien jak to się dokładnie nazywa przejrzałem allegro i nie znalazłem żadnego odpowiednika czy jest możliwość ten element gdzieś w internecie jeśli tak to gdzie ? Znacie może jakieś osiągi jeśli chodzi o żywotność tego silnika bo jeśli chodzi o moje odczucia to chyba licznik przekręci a tak pojedzie :)

17.01.2013 18:47
Predi2222
2
odpowiedz
Predi2222
101
CROCHAX velox

Ta część to chyba "klapka zderzaka" albo "atrapa zderzaka"

Jeśli to jest diesel,to ludzie mówią że milion kilometrów bez problemów wytrzymuje .

17.01.2013 19:19
szymon_majewski
3
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

Listwe spokojnie na szrocie dostaniesz.

Wytrzymac wytrzyma duzo, ale pamietaj, ze to jest stary diesel, ktorym nie mozna jezdzic jak benzynowcem. Czyli dlugo rozpedzasz, nie wchodzisz za szybko na wysokie obroty. Widzialem raz babe (i mam w dupie metke szowinisty, baba to baba), ktora stanela przed pasami takim mercem, zeby przepuscic pieszego, a jak przeszedl to rura i od razu na 5 tysiecy obrotow. Mimo ze wielka sympatia nie daze takich mercow, to bardzo mi sie go zrobilo zal, ze musi znosic takie meki.

Forum: Mercedes w123 pytanie