Witam, mam problem z grą Medal of Honor z 2010 roku. Mianowicie w misji "Rewolwerowcy" po zniszczeniu składu z bronią jak helikoptery przelatują nad górą to wyskakuje mi błąd i wywala mi na pulpit.
Jeżeli nie masz oryginalnej gry zainstaluj oryginalną.
Sprawdź dysk twardy w poszukiwaniu błędów.
Zainstaluj nowe sterowniki do karty graficznej .
Odinstaluj i zainstaluj grę jeszcze raz. Savy powinno ci się udać zostawić.
Tak z ciekawości. Dlaczego do STARYCH gier trzeba instalować nowe sterowniki ? Też tak miałem z FEAR i "Perseusz M." Nie chciały ruszyć na W7 bez nowych sterowników a przeca przed laty śmigały ?!
Gra oryginał. Sprawdzanie dysku nie wykazało żadnych błędów. Sterowniki mam aktualne. Gra była pobrana z Origina a ze jestem "szczęśliwym" posiadaczem internetu mobilnego z limitem danych wiec nie mogę zbytnio pozwolić ściągnąć grę jeszcze raz.
"Gra oryginal" no i tu jest wlasnie pies pogrzebany, pewnie jakbys mial nielegala to bys bez problemow sobie smigal. Jakby cie czasem podkusiło i kupiłbyś sobie C&C 3 to pamietaj, ze bez witaminky nie pograsz :)
Co do tematu wyglada, ze brakuje ci paru plikow mozliwe, ze podczas sciagania cos sie zwiesilo. W Origin powinna byc taka opcja jak w steam "sprawdzanie spojnosci plikow" czy cos takiego. Warto sprawdzic zanim bedziesz przeinstalowywal cala gre.
sprawdz rowniez temat
http://steamcommunity.com/app/47790/discussions/0/846963074078728271/
To jest właśnie uroda grania na PC. Nikt mi nie powie, konsola zawsze była najlepsza do gier i koniec. Nie musisz instalować żadnych sterowników, czy tam jeszcze innych durnych programów, nie przegrzewa się, tylko wsadzasz płytę w napęd i grasz. Nie ma to jak konsola...
spoiler start
Za 3...2...1... hate na post [8]. Go, go fanboys PC, go!
spoiler stop
Ja tu proszę o rady co zrobić a nie co lepsze PC czy konsola. Więc z takimi wpisami proszę się powstrzymać bo nie pomagają.
Czyli nikt nie zna chwilowo rozwiązania? A support się nie odzywa.
Przeinstalowałeś grę? sterowniki? nie wiem service pack najnowszy?
Nawet nie podałeś specyfikacji sprzętu
Procesor Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @3.30Hz 3.30GHz
RAM 6GB
Windows 8
NVIDIA GeForce GT 630
Spróbuj zainstalować .net frameworka 3.5: http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=21
I zaktualizować windowsa.
Wg mnie pomoże albo reinstall gry, albo reinstall windowsa... to nie jest problem medala samego w sobie, ale twojego systemu, pitolenie ze sterownikami tu nie pomoże...
Zrób też reinstall Visuala C++ i wgraj jego najnowszą wersję.
Podobno pomaga ręczne uruchomienie tych plików:
...\Steam\Steamapps\common\medal of honor\install\redistributable\vc8redist.exe
...\Steam\Steamapps\common\medal of honor\install\redistributable\vcredist.exe
...\Steam\Steamapps\common\medal of honor\install\PunkBuster\pbsvc_moh.exe
...\Steam\Steamapps\common\medal of honor\install\PhysX\PhysX_9.09.0408_SystemSoftware.exe
Ale jak widać to dla gry ze steam, sprawdź czy masz takie pliki w swojej wersji.