Medal of Honor 2010 PS 3 Problem
Witam mam problem z grą którą podałem w tytule zainstalowałem ją wszystko ładnie się zainstalowało pobrało update gra się włączyła zacząłem grać w multiplayer. Gra śmigała elegancko na multi grałem tak sobie aż konsola się zawiesiła w pewnym momencie. Po zresetowaniu gra na multi działała normalnie. Po wyłączeniu konsoli i włączeniu ją później gdy znowu chciałem zagrać zaczął wyskakiwać mi błąd że "Dane gry są uszkodzone. Gra zostanie zamknięta. Aby zagrać w tę grę należy usunąć dane gry" Robiłem tak kilka razy i nic to nie daje. Ktoś wie co się dzieje dlaczego tak się stało jeszcze tego samego dnia po południu gra śmigała elegancko a teraz się wysypuje.
Skasowałeś zapiski z gry? Wygląda to tak, jakbyś wyłączył konsole w momencie gdy gra zapisywała postępy na dysku.
Gra się zawiesiła podczas gry na multi. Kasowałem zapiski z gry i pliki gry nic to nie pomaga za każdym razem dzieje się to samo
Skopiowałem save i robię format konsoli może to coś pomoże jak się uda napiszę może to komuś kiedyś pomoże
W multi nie miałem takiego problemu. Dziwne.
Aby zagrać w tę grę należy usunąć dane gry" Robiłem tak kilka razy i nic to nie daje.
Dla pewności zapytam.
Robiłeś tak kilka razy, czyli skasowałeś wszystko, grę, zapisy, aktualizacje i zainstalowałeś/pobrałeś na nowo? Możesz jeszcze spróbować wyczyścić pamięć cache.
Skopiowałem save
To go skasowałeś wcześniej czy nie? Swego czasu miałem taki błąd w BF3 i właśnie save go powodował.
Tak kilka razy skasowałem grę i save i nic to nie dało. Teraz skopiowałem wszystkie save na pena i robię format konsoli ktoś wie ile może to potrwać ?