Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: -Max Payne- Wielka prośba, proszę o pomoc!

03.02.2011 23:04
😍
1
d3mb0l
1
Junior

-Max Payne- Wielka prośba, proszę o pomoc!

Witam, przepraszam z góry, jeśli ów wątek już się pojawił. Mam taki sam problem jak wielu innych graczy, otóż gra "Max Payne" wywala mi do pulpitu. Streszczę swoją wypowiedź, więc zaczynam ;)
Szukałem informacji o tym problemie na wielu forach, każdy miał to samo, jednym gra się wyłączała podczas uruchamiania gry, innym kiedy dali "Nowa gra" a ja mam jeszcze inny problem.
Zainstalowałem grę, ściągnąłem Patch 1.05v. (o którym każdy pisał na forach, że pomaga) a następnie ponownie uruchomiłem grę, gra znowu wywaliła do pulpitu. Odinstalowałem grę, zainstalowałem znowu i zanim ją uruchomiłem zainstalowałem Patch'a 1.05v i ściągnąłem Crack'a do ver. 1.05. Gra się uruchomiła normalnie, dałem Nowa Gra itd. Po oglądnięciu tzw. prologu gra jeszcze się nie wyłączyła. Zacząłem grać, pierwsza misja zaczyna się w domu, ładnie pięknie odbieram telefon, idę na górę (w międzyczasie występują przerywniki nawiązujące do tego co się dzieje w pokoju na górze i jak jego rodzina ginie), podchodzę do pierwszych drzwi i wychodzi z nich jakiś "bandzior", zabijam go, wybiega drugi... gdy ich sprzątnę idę dalej do pokoju, tam jest ten 3-ci koleś co zabija jego żone i dziecko, a gdy do niego strzelę i go zabiję to gra automatycznie wywala do pulpitu dopiero w tym momencie.. nie wiem co z tym jest, naprawdę przeszukiwałem pełno stron w poszukiwaniu tego błędu ale na ten przypadek się nie natknąłem, dodam jeszcze, że mam directa 9.0c, windowsa XP, gra chodzi płynnie, proszę o pomoc, z góry dziękuję i przepraszam za moje ów "Streszczenie" ;)

03.02.2011 23:10
2
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

ściągnąłem Crack'a do ver. 1.05.

Panu piratowi już podziękujemy. Wstyd, cała antologia jest do kupienia za 10 zł, a nawet to ukradłeś.

Dlatego pokusiłem się na patch'a 1.05v, który był przez każdego doradzany, a co za tym idzie, ściągnięcie cracka.

Od kiedy do patcha potrzebny jest crack ?! O.o

03.02.2011 23:16
3
odpowiedz
d3mb0l
1
Junior

Panu piratowi już podziękujemy. Wstyd, cała antologia jest do kupienia za 10 zł, a nawet to ukradłeś.

Wypraszam sobie, otóż mam kupioną antologie, dopadłem ją w empiku za 14.99zł dzisiejszego poranka... myślałem, że z orginałem nie będę miał problemów ale jednak były. Dlatego pokusiłem się na patch'a 1.05v, który był przez każdego doradzany, a co za tym idzie, ściągnięcie cracka.

03.02.2011 23:19
4
odpowiedz
zanonimizowany444630
9
Senator

Też miałem różne odpały. Oprócz patcha musiałem jeszcze wgrać Service Packa do Windowsa. Po tym zabiegu gra chodziła świetnie. Mam XP, jeśli masz Vistę, to nie wiem, jak to tam wygląda.

03.02.2011 23:22
5
odpowiedz
zanonimizowany627706
66
Senator

Tak jak wyżej Service Pack 3 powinien pomóc. Jeśli jednak masz SP3, to nie mam pojęcia co jest winowajcą (mi na XP działało bez patchowania)

04.02.2011 09:06
XneoX
6
odpowiedz
XneoX
41
BUK GIERECZKI

gnoll weź już kur*a nie przesadzaj. To, że ktoś ściągnął cracka do oryginalnej gry (sam kiedyś taki przypadek miałem i ty też mnie za to opierd*lałeś) to odrazu pirat. Może nie wiesz, ale ludzie po to wymyślili cracki, że gdybyś miał jakiś problem w grze to podmienienie go z oryginalnym plikiem gry może pomóc. Co do wątku zainstalowanie Service Packa 3 powinno załatwić sprawę.

04.02.2011 10:34
7
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

Ale ja sam ściągam cracki do oryginałów, ale nie oszukujmy się - 95% użytych cracków nie służy do pomocy z oryginałami. Tak więc nie przesadzam. Niech na wstępie mówi że ma oryginał, który crackuje.

28.04.2011 18:35
😒
8
odpowiedz
zanonimizowany790558
1
Junior

PLISKAAA mam poważny problem więc gram sobie w tryb treningu wszystko gra i tańczy
ale w pewnym momęcie ‹przy filmikach› zacina się na dobbre tak rze nie moge nic zrobić.
probowałem wszystkiego co zrobić z tym fantem?? plis o pomoc

Forum: -Max Payne- Wielka prośba, proszę o pomoc!