Stalo sie... BioWare wydaje DLC z "nowym", a wlasciwie wyjasniajacym wiele watkow dodatkiem. Jak w tytule, bedzie on za darmo i miejmy nadzieje, ze BW ukaze wiecej informacji na jutrzejszych targach PAX.
Co o tym sadzicie ? Osobiscie taka inicjatywa jest naprawde dobra, nie wiem na ile to zamierzone, ale BioWare pokazalo, ze (chyba) zalezy im na fanach.
EDIT: zrodlo: http://social.bioware.com/forum/Mass-Effect-3/Mass-Effect-3-General-Discussion-No-ME3-Spoilers-allowed/EA-announces-Mass-Effect-3-Extended-Cut-11021009-1.html - Wystarczy wpisac fraze w Google i macie potwierdzenie...
Sądzę, że tych fanów bardziej się przestraszyli niż pokazali, że im na nich zależy.
Byc moze, choc ciezko to stwierdzic - nadal wielu uwazalo, ze ME3 jest swietne.
[3]
mhm, przegladajac fora to na niezadowolonych 200stu przypadal jeden zadowolony.
Najwyraźniej to nie jest DLC 'do grania', tylko kilka nowych filmików mających nieco rozszerzyć zakończenie. Fani wrzucali do neta masę własnych, świetnych zakończeń; ciekawe czy Bioware coś z nich wyciągnie.
@adrem - Naprawde ? Ja takiej zaleznosci nie zauwazylem. Fakt, wiekszosc to byli Ci, ktorzy zdecydowali sie przeciwstawic BioWare, mimo wszystko pozostalo troche tych, co poszli pod prad i nie mowie tu tylko o forum BioWare. Po za tym, oceny branzowe mowia same za siebie.
@pooh_5 - Mozliwe...
I tutaj wklejam mój post z innego wątku bo tego samego dotyczy:
"zakończenie "genialna rzecz" ?! .."genialnie" się obśmiałem ..i żadne primaaprilisowe łatki nie zmienią mojej złej opinii - zwłaszcza o zakończeniu ME 3"