Mam pytanie czy do M&B W jest jakiś moda na nowe animacje ciosów np na takie jak w modzie Nowa Ojczyzna ?
Jako osobny mini-mod chyba gdzieś są, tego musiałbyś szukać na forum mountblade.info i Taleworlds w działach związanych z moddingiem i resource'ami OSP. Ale generalnie to inne animacje są już zwykle wbudowane w mody(w niewiele, bo to naprawdę zbędny bajer), chyba są we Florisie, ale co do reszty nie wiem, bo w Warbandzie animacje są wystarczające i nigdy na to nie zwracałem uwagi.
Jak tylko zobaczyłem że ktoś odpowiedział to wiedziałem że to będziesz Ty ;)
denis125=> Sporo modów przewertowałem ale nie kojarzę specjalnie stworzonego by wprowadzić nowe/alternatywne animacje. Z pewnością przy okazji innych zmian w większych modach są tam takie rzeczy, nigdy tego nie szukałem, nikt raczej na takie kosmetyczne rzeczy nie zwraca tak uwagi, to nie Skyrim.
Tak jak wyżej- zerknij na fora katalogujące mody, ale myślę że ciężko będzie znaleźć prostą w instalacji paczkę z samym nowym pakietem animacji.
Nie pasują ci animacje z WB?
Pamiętam, że o ile w pierwszej części gry postacie wykonywały ruchy złożonością przypominające ruchy rąk ludzików Lego, to w Warbandzie animacje były już całkiem niezłe.
BTW. Dużo ludzi jeszcze w sieci gra?
Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedź.:D