Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: M&B Warband-----pytanie

17.04.2014 19:57
1
zanonimizowany913896
30
Pretorianin

M&B Warband-----pytanie

Mam pytanie czy do M&B W jest jakiś moda na nowe animacje ciosów np na takie jak w modzie Nowa Ojczyzna ?

17.04.2014 20:46
HUtH
2
odpowiedz
HUtH
120
kolega truskawkowy

Jako osobny mini-mod chyba gdzieś są, tego musiałbyś szukać na forum mountblade.info i Taleworlds w działach związanych z moddingiem i resource'ami OSP. Ale generalnie to inne animacje są już zwykle wbudowane w mody(w niewiele, bo to naprawdę zbędny bajer), chyba są we Florisie, ale co do reszty nie wiem, bo w Warbandzie animacje są wystarczające i nigdy na to nie zwracałem uwagi.

17.04.2014 21:23
.:Jj:.
3
odpowiedz
.:Jj:.
147
    ENNIO MORRICONE    

Jak tylko zobaczyłem że ktoś odpowiedział to wiedziałem że to będziesz Ty ;)

denis125=> Sporo modów przewertowałem ale nie kojarzę specjalnie stworzonego by wprowadzić nowe/alternatywne animacje. Z pewnością przy okazji innych zmian w większych modach są tam takie rzeczy, nigdy tego nie szukałem, nikt raczej na takie kosmetyczne rzeczy nie zwraca tak uwagi, to nie Skyrim.

Tak jak wyżej- zerknij na fora katalogujące mody, ale myślę że ciężko będzie znaleźć prostą w instalacji paczkę z samym nowym pakietem animacji.

17.04.2014 21:34
Imak
4
odpowiedz
Imak
128
Senator

Nie pasują ci animacje z WB?
Pamiętam, że o ile w pierwszej części gry postacie wykonywały ruchy złożonością przypominające ruchy rąk ludzików Lego, to w Warbandzie animacje były już całkiem niezłe.

BTW. Dużo ludzi jeszcze w sieci gra?

17.04.2014 21:36
kzwwdo
5
odpowiedz
kzwwdo
75
Generał
18.04.2014 07:19
👍
6
odpowiedz