MAM TALENT - Final - znowu !
Here we go again !
Ponownie zal ogladac ze wzgledu na to, ze znowu wygrywa kolejny spiewak. Tak jak rok temu, doslownie tylko jedna para (taneczna) byla czyms odmiennym, od pozostalych spiewajacych nudziarzy. Bez przesady, ale idac przykladowo na widownie - to mialbym wrazenie, ze poszedlem na koncert, nie na show - jakim powinno byc Mam Talent. Dodatkowo zastanawia mnie tok myslenia tych ludzi, ktorzy leza do tego programu aby spiewac. Przeciez sa te Xfactor i inne Must Be the Music - wiec po kiego isc do tego Mam Talent ? Lwia czesc wielu spiewakow (Tych mlodszych) to bardziej cecha wrodzona, a nie wytrenowany spiew (Choc niezawsze), wiem dla mnie to nie jest talent. Jak zrobia piata edycje, to juz na 100% bedzie puszczana w radiu.
Świetnie, że Karpienia zajął drugie miejsce. W ubiegłym tygodniu jadłem fast foody w KFC i nagle w głośnikach rozbrzmiał boski cover piosenki Adele. Na scenie z gitarą siedział właśnie Piotr Karpienia, boski koncert!
Cóż poradzisz. Wieje nudą, ale kaska dla tvn-u leci(a raczej przywiewa). Biznes to biznes, przykro mi.
Kto to w ogóle ogląda ?Wybierają beztalencia...tych co potrafią odrzucają i mało kto fajny też się zgłasza.
Nie ogladalem zadnego odcinka - dopiero przysiadlem na final, a dokladnie wtedy kiedy wytypowali "Wielka Trojce" -.-
imho Mam Talent jest już przereklamowany.
Ja się ciesze, że ten bachor 14 letni przegrał. Uf! Reszta do przewidzenia.
I srasz bursztynem?
To dziś jest jakiś finał? Od miesiąca w tv włączam tylko canal+ i hbo. Ja po prostu nie mogę oglądać TVNu czy innego polsatu, bo mnie ta blazenada strasznie irytuje.
Szkoda, że pan Karpienia w rzeczywistości jest raczej 'strasznym' typem. Ehh.
[11] -> haha, smuggie jak zawsze w formie. Zabłysnąłeś tym żartem jak chrząstka w smalcu...
Czy ktoś to jeszcze ogląda? IMO cały ten program jakoś ciągnął Wojewódzki, a właściwie jego pikantne uwagi, co w tej edycji zostało uwydatnione. Co innego, że takiego X Factor nie da się oglądać, najwyraźniej istotny też jest przesyt śpiewakami, szczególnie tymi z trudną do zdefiniowania płcią.
Pierwszy raz w Mam Talent wygrał mój faworyt. Jeszcze go pamiętałem z X-Factor i zaskoczenie, kiedy go nie wzięli dalej.
Osobiście widziałem tylko finał w całości. Tak, to tylko ciekawsze występy w internecie.
najgorszy wokalista jaki byl... jego glos naprawde wkurza , a cover desert rose - "CO TO KUR*A JEST?!"
Ten Pan co zajal drugie miejsce po stokroc byl lepszy.
Ogolnie tragedia... Tvn tragedia...
Musialem te scierwo ogladac w domu , gdyz pol familiady zasiadala przy tym do tv - wiec co nieco widzialem....