Przecież my między innymi z powodu sposobu przemówienia jesteśmy najbardziej lubiąną rasą-frakcją w świecie Warhammera Fantasy. Co w tym takiego nie tak-tak?
Nie wiem o co chodzi, ale moze chodzic o to, ze piszesz jak skaven (cokolwiek to znaczy), a ani nie jestes skavenem, ani nie jestes w swiecie Warhammera, tylko na forum dyskusyjnym.
[2]
Nie wiesz, co to Warhammer? Nic o tym najpopularniejszym świecie fantasy nie słyszałeś?
Ja wiem co to wojenny młotek, jednak sam się zastanawiam co ty masz z tym pisaniem.. a czekaj już wiem, wakacje są.
Bo wygladasz jak dziecko? Guu-guu, gaa-gaa? I czyta sie to kretynsko. Czy rozmawiajac z ludzmi w szkole tez gadasz w ten sposob? Sorry ale forum to nie twoje prywatne koleczko RPGowe.
[6]
Czyli gdyby skaveny istniały, to byś z nimi nie chciał rozmawiać, tak? Może walczyć z nimi w imieniu dobra i ludzkości?
[5]
Kociakiem jesteś, co ty wiesz...
Life pro tip.
Odróżniaj swoje fantazje od realnego życia.
Może to być dla ciebie szokujące, ale nie byłeś nie jesteś i nie będziesz skavenem.
przejrzalem posty pana kolegi, chyba ktos powinien zadzwonic po karetke
trael - a khajiitem moze byc? :D
Ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi temu człowiekowi? :P
Edit@ Ok właśnie przejrzałem jego posty :P
[9] Life pro tip - Nie wiem-nie wiem, co to znaczy, nie rozumiem.
Chcę w ten sposób pokazać moje wielkie uwielbienie do nich przecież.
[11] [13]
Ale to już jest nietolerancja przecież, tak-tak
[12]
Napewno rozumiesz już o co chodzi? Wiesz, kto to skaven?
Tak już wszystko rozumiem. Piszesz jak skończony debil i jesteś zdziwiony dlaczego nikt cię nie rozumie. Zgadłem?
[15]
Ani nie czytałeś "Dzieci Rogatego Szczura", ani nie grałeś w to:
https://www.gry-online.pl/gry/warhammer-mark-of-chaos/za1405#pc
to chyba raczej nie rozumiesz-nie kapujesz :)
[16]
Grałeś w papierowego Warhammer? Masz własnoręcznie sklejoną armię Skavenów? Jeśli nie to jesteś zwykły pozer.
Kasquit -> Powiem wprost. Grzeje mnie co robisz prywatnie. Możesz jeździć na konwenty czy napierdzielać się gąbkowym mieczem na larpach i gadać tam sobie po skaveński. Możesz nawet łazić dziwnie ubrany po ulicach (bylebyś nie łaził nago i nie śmierdział w środkach komunikacji publicznej). Nie przeszkadza mi to. Jeśli jednak decydujesz się na rozmowę z inną osobą to rozmawiasz po polsku nie po klińgońsku, elficku czy skaveńsku. To są po prostu podstawy kultury osobistej zarówno na żywo jak i w internecie.
Halo, Policja? Proszę przyjechać na GOLa.
Nie wiem o czym jest ten wątek, ale dajecie się wkręcać prowokatorowi jak małe dzieci.
Trzeba się przygotować na natłok takich wątków, są wakacje.
"Jeszcze" niecałe dwa miesiące, jakoś to przetrwamy.
spoiler start
[29] Jeb**e gender
spoiler stop
Proszę, wręcz domagam się zaprzestania DYSKRYMINACJI tego młodego człowieka. Niech będzie kim chce i niech wyraza co chce w jaki chce sposób.
Uwaga, pro tip: na tym forum można rozmawiać o erpegach, ale to NIE jest forum erpegowe i udawanie, że jest się taką czy inną postacią nie ma sensu.
To może być zabawne, ale nie całkiem o to chodzi. Lepiej pisać tak, by nie robić z siebie pośmiewiska i pisać zrozumiale.
Dziękuję.
[39]
Mbolo mbatsiami, atse?
Ni yi dikingui nayu ee?
Sa diembu :)
Żeby było śmieszniej to akurat jest realnie istniejący język. Czy jest to śmieszne? Czy jest to zrozumiałe? Odpowiedzieć musisz sobie sam :)
Proponuję dostać się do Twojego Ruchu. Może uda ci się dostać do Sejmu, to będziesz reprezentować mniejszość skaveńską w Polsce.
[42]
Od razu dzieciakowi...
Ty z pewnością nie grałeś w Mark of Chaos i nie czytałeś Dzieci Rogatego Szczura :(
[10]
pfffffffffffffffffffffffffffffffffff
Żadny z niego khajit, na dokładkę zaliczył samobója.
Tu masz coś ładniejszego
[40]
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul,
ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul ;D
[1] Kasquit
dlaczego krytykujecie, że piszę jak skaven?
Bo po pierwsze to brzmi durnie (a jakieś 75% tego forum nawet nie wie co to jest Skaven)
Po drugie pierwsze słyszę by skaweni gadali w liczbie mnogiej
http://www.youtube.com/watch?v=rAXD3zIgcMo
ba można tu usłyszeć jak jakiś dowódca gada "Victory will be MINE" , nie-nie Ours-hours
http://www.youtube.com/watch?v=6eipaH8J7eU
Nawet wyszperałem specjalistyczną dyskusję - i NADAL tam nic nie ma by szczury gadały w liczbie mnogiej. Btw powtórzenia stosują tylko gdy chcą coś mocno podkreślić (zwykle coś co wzbudza w nich emocje), nie robią tego od tak na rympał jak ty, bez ładu i składu
A, i oczywiście nawet nie wiesz że istnieje forum czysto-skaveńskie, ROTFL
http://s6.zetaboards.com/The_UnderEmpire/topic/1175563/1/
+ jesteś pozerem i idiotą
Właśnie sprawdziłem twoją historię - i zasadniczo nie było nikogo takiego jak Kasquit przed lutym-marcem roku 2014
Z tego co czytałem to:
nie posiadasz żadnej armii do Warmłotka, zwłaszcza Skavenów
nie grałeś w Age of Reckoning
Generalnie gówno się znasz na świecie Warhamera (i zadajesz sterty wyjątkowo dennych pytań) - TAK, można przerabiać skavenów na umarlaki!!!
Gdy ktoś ci cokolwiek zarzuca -od razu się obrażasz, i chowasz do nory.
Masz wyjątkowo pocieszny sposób najeżdżania "na polaczków" gdy SAM reprezentujesz inkarnację wszystkich ich negatywnych cech
Nie, Hitlerowi nie pomagali kosmici
Wniosek:
POZER JAKICH MAŁO
Zabieraj swój spaczony ser, i wracaj do kanału z którego wypełzłeś
btw tak się pociesznie składa że jestem jedną z nielicznych osób w POLSCE która mogła by ci pomóc w poszukiwaniach (jako że jestem ekspertem od wszelakich ras anthro), ale jako że już się do ciebie zraziłem, to NIE MA NA TO SZANS
I żeby nie było że ściemniam
https://www.gry-online.pl/forum/gry-o-szczuroludziach/zac063f8
btw wątek Kasquita w którym wkurza/dobija on kogo się tylko da, a modowi kończy się czerwona farba na poprawianie jego bredni, żałośnie pocieszny na tyle że przeczytałem cały :p
http://lastinn.info/lastinnowy-hydepark/14226-pytania-kasquita.html
To beznadziejny przypadek. Karetka raczej nie pomoże.
haha lol :D
po prostu nie rozumiecie że jest to osoba która nigdy nie zrozumie że jej sposób wypowiedzi odrzuca automatycznie. Tak samo wszelkie próby choćby najmniejszej tylko krytyki rozumie jako agresje/poniżanie/wyśmiewanie. Na tamtym forum już nikt niechce z nim rozmawiać więc przyszedł tutaj. I to nie troll, po prostu taki jest..... smutne;;/
Po prostu nie reagujcie, sam ze sobą pisać chyba nie będzie?
fmpppf fmpmppż pmmmppfmmfmp pfmpffmmmfppmpmffpmfffppffm pmmęffpffmpmp... mmmpmfmpp fppmfpppf mmfmmmpffmppfmm?
Może to być dla ciebie szokujące, ale nie byłeś nie jesteś i nie będziesz skavenem.
[45]
Poczułem się prześladowany. Ty nie masz naprawdę lepszych zajęć niż śledzenie mnie w necie?
Co do liczby mnogiej, to miałem na myśli, że tak mówimy do nie-skavenów, jak ja do Thorgara i Thorgar do mnie (tylko przed rzeźnia w Talabheim powiedział "mały szczuroczłeku", "my nagrodzimy"), myślałem też, że prawie zawsze nasz nieskaveński rozmówca nie zna imienia, ale okej, mogę się mylić...
Co do forum wiedziałem, znalazłem wcześniej, ale coś mi mówi, że tam mnie nazwą zdrajcą skaveńskiej sprawy, jak tam będę.
Naprawdę, śledzisz mnie na całym necie? Nie mów, że mnie jeszcze wystalkujesz.
A co do Hitlera, to wyczytałeś na filmwebie? Na kosmicznym stworku?
Naprawdę, jeśli ci to sprawi wielką satysfakcję, to tak-tak, wygrałeś, a ja nie chciałem nawet nikogo wkurzać, tylko pogadać :(
[48]
Może-może i masz rację, zresztą sam nie wiem... Ale ja jeszcze chcę porozmawiać o czymś na tym forum :(
Że ke?
Podsumowujac:
YIFF IN HELL FUCKER!
[54]
Translator nie tłumaczy mi słowa "YIFF", nie sądzę, że zasługuję aż na to, jest wiele groźniejszych trolli niż ja, a ja nawet nie jestem rasowym, to dane forum najczęściej robi ze mnie trolla.
Thorgara i Thorgar do mnie (tylko przed rzeźnia w Talabheim powiedział "mały szczuroczłeku", "my nagrodzimy")
-----------
myślałem też, że prawie zawsze nasz nieskaveński rozmówca nie zna imienia, ale okej, mogę się mylić...
Idź się leczyć, masz coś z głową człowieku...
Skaveni....ja ********, gorzej niż gender.
BTW.
Nie wiem czy Ty mówisz o jakiejś grze czy subkulturze ale to co mówisz wydaje się kompletnie niedorzeczne i bezsensowne.
To gorzej niż myślałem.
Jak można być takim no-lifem który jest tak oddany grze że zaczyna tworzyć jakąś kulturę i zachowanie nt. tej gry.
Przynajmniej z mojego punktu widzenia tak to wygląda że ta gra jest dla Ciebie taka ważna że pomału zaczynasz nią żyć.
Rozumiem jakbyś był w jakiejś subkulturze która ma wielu przeciwników i którą mało kto lubi i przez to jesteś uznawany za jakiegoś idiotę i lub coś ale jeśli chodzi o grę to...ach szkoda gadać.
Ach, i co ja zrobię, już jestem aż tak znienawidzony tutaj? To przykre...
Dobra, namyślę się, może przestanę pisać po skaveńsku, ale nie obiecuję.
moglbys mi opowiedziec cos wiecej o tych skavenach? zaciekawilo mnie to, mysle ze moglbym byc nawet twoim skavenskim przyjacielem.
[54] No skoro nalegasz, łysa małpo, to będziem
A co ty będziesz robił w "niebie"? Śpiewał kolędy?
Btw ten mem to jest ekstremalny suchar już od jakiś 10 lat, "dowcip" porównywalny do RickRola. Wieki temu został zaabsorbowany, i służy tylko do nabijania pride'a fandomowi
[58]
Jak można być takim no-lifem który jest tak oddany grze że zaczyna tworzyć jakąś kulturę i zachowanie nt. tej gry.
Przynajmniej z mojego punktu widzenia tak to wygląda że ta gra jest dla Ciebie taka ważna że pomału zaczynasz nią żyć.
Masz rację -ja też nie ogarniam jak można tak rajcować się jakimś tam mundialem, by nie spać po nocach, przeżywać, latać jak kot z pęcherzem, i nie gadać o niczym innym jak o spoconych facetach ganiających za flakiem.
Odnośnie gier -to może masz te 14 lat i nie zdajesz sobie jeszcze sprawy jak "serious busines" są fandomy do co poniektórych marek gier (np Sonica czy Poków :p )
[52]
Poczułem się prześladowany.
Nie, na Filmwebie doczytałem że twoje ulubione gry to
Ethnic Cleansing i White Law -co samo w sobie klasyfikuje cię do prostowania maski, przednie dowcipy milordzie -.-'
Skaveni to żadna rasa panów, raczej rynsztokowe pomutowane wypierdki
Naprawdę, śledzisz mnie na całym necie? Nie mów, że mnie jeszcze wystalkujesz.
Nie pochlebiaj sobie. Twoja osoba wyjęła mi całe 15 minut z życiorysu (głównie na czytanie tego "przezabawnego" wątku)
Nie mam co robić tylko szukać przygłupa który utworzył fałszywe konto-osobowość (ja osobiście nazywam takie coś "Projekt" - w tym wypadku to byłby "Projekt Skaven") w marcu obecnego roku.
http://www.fantastyka.pl/opowiadania/pokaz/56843626
Btw -jakim cudem poczułeś się prześladowany gdy skaveni to rasa słynąca z podstępów, zdrad (i to nawet wewnątrz klanów czy rodzin) sztyletów wbijanych w plecy, szpiegów nawet pod poduszką i samego zatrutego żarcia?
Kolejny dowód żeś pozer
Suchar nie suchar nadal aktualny. Szczegolnie w tym przypadku :D
<-- link
Parafrazujac Nietoperza: sznur, latarnia, do it!
[61]
Czyli ty nie lubisz skavenów, jak mówisz "wypierdki"?
A mam jeszcze szansę na poprawę na tym forum? Po poczułem się teraz kopnięty w d*** :(
ja też nie ogarniam jak można tak rajcować się jakimś tam mundialem
To nie jest jakiś tam mundial. To jest ważne sportowe wydarzenie a gry będą zawsze i zawsze będziesz mógł pomaniaczyć w LOLa czy inne nolife gry
[63]
Tak, po prostu się ogarnij i nie pisz jak ten (czy ci?) debil/debile i bądź normalnym człowiekiem a nie jakimś skavenem.