Witam mam pewien problem. Mam zainstalowane na komputerze simsy 3 Collection. I kiedy gram w grę wybiorę rodzinę to co paręnaście sekund przycina mi się, mogę ewentualnie tylko myszką ruszać. No i po jakiś 40-30 sekund odcina mi się. I tak jest cały czas. Nie wiem o co chodzi, dodam, że grafika jest ustawiona na full detalach. A raczej nie sądzę, że przez grafikę bo komp ma o dużo razy większe wymagania niż potrzebuje ta gra. Dodatkowo gra działa jak by ktoś nie wiedział bez płyty
można tak powiedzieć ponieważ gra fakt ściągana ale klucz wpisany oryginalny. Dodam że na kompie mojej siostry działa jak powinno
Gra wisi, ale kręci się ten zielony diament? Miałem ten sam problem. Pomoc techniczna zasugerowała mi przenstalowanie gry i sterowników. W sumie to mi nei pomogło :P
Wiem że jak gra się odetnie i szybko włączę opcję to nie zatnie się do wyłączenia gry ale jak wrócę do gry zaraz ta sytuacja się powtarza
Może masz za dużo dodatków? One bardzo mocno spowalniają działanie gry i im więcej ich masz tym dłużej trwa wczytywanie czegokolwiek.
Dlatego robią czwórkę, bo na niektórych komputerach jeden dodatek więcej mógłby spowodować eksplozję :P