Witam mam problem z Mafią II otóż kupiłem we wtorek oryginalną gierkę wszystko pięknie elegancko się zainstalowało w instrukcji wyczytałem że przy pierwszym uruchomieniu pobierane są aktualizację mówie ok niech sie pobiorą pobrało się te 7gb (nie wiem czemu aż tyle) w steamie naciskam przycisk instaluj zainstalowało się 'niby' na koncu znów pojawia sie okienko z informacją że staem będzie pobierał aktualizację i znów od początku pobierają się te 7gb.Męcze się z tymi aktualizacjami juz trzeci dzień juz 4 razy pobrałem te 7gb i nic w kółko sie pobiera od początku.Prosze o pomoc:/ Dodam że spełniam minimalne wymagania więc nie mam ochoty słuchać odpowiedzi czy spełniam wymagania. Nie jestem idiotą żeby kupować gierke z którą mój komputer sobie nie poradzi.
ale po co mam ściągać gierke skoro kupiłem na płycie to chciałbym zagrać z płytki. A co do ściągania to wydaje mi sie że te 7gb to raczej jest gierka wiec raczej tak sciaga sie cała gierka
Płytę schowaj do szafki, a grę zainstaluj przy pomocy Steama. Usuń wszystkie pliki lokalne i zainstaluj ponownie. Jak nie pomoże, to spróbuj reinstalację Steama.
Włąśnie przed chwilą znów pobrałem te jebane 7gb i zainstalowałęm i znów pobiera H*j mnie strzeli;/ jak mam pobrac ta mafie ze steama?? tylko za free