https://www.youtube.com/watch?v=YWNWi-ZWL3c
Wow. Dawno nie widziałem tak dobrego trailera.
Myślałem, że gra i się nieźle napaliłem. A tu film. Nie mniej fajnie:)
Mad Max fan 4EVER!
spoiler start
Pozwoliłem sobie nawet na spontaniczną zmianę stopnia :)
spoiler stop
Mi się kompletnie nie podoba no ale ja nie lubię takich klimatów pustynnego post apo.
Mi się także podoba, no, może za wyjątkiem odtwórcy nowego Maxa. Niestety nie jest to idealny odtwórca tej roli, czyli "pasjonat" Mel. Ale trudno.
Natomiast co do Charlize Theron, to po raz kolejny w ogóle jej nie poznałem a jak zobaczyłem nazwisko, to się zdziwiłem. A to chyba świadczy o tym, że jednak niezła z niej aktorka i potrafi zagrać wszystko: od Niemca, zabitego, bez hełmu po przedszkolankę.
Ciekawe, czy studio Avalanche zepnie premierę swojej gry z filmem? Bo tak nakazywałby markieting.
hmm, prawie cały film będzie wyścigiem? cóż, film wygląda dobrze ale bardziej czekam na grę - oby coś w stylu Just Cause :)
Trailer fajny tylko po co kręcić jeszcze raz to samo, poza wpływami z biletów oczywiście.
Te ujęcia. Te cudowne, brązowe, pustynne tła. Te piaskowe burze... Może to będzie głupie, ale za to obrzydliwie śliczne. Świetny zwiastun!
Witam
Kupiasty trailer, przesadzili z kiczem.
Wygląda dużo lepiej niż się spodziewałem. Moje oczekiwania wobec filmu podskoczyły z poziomu "Meh..." do "OKURWA!".
Lepiej na Maxa niż Hardy'ego wybrać imo nie mogli.
Obejrzę na pewno. A tym bardziej, że będzie Charlize :)