Witam, rozgladam sie na allegro za kurtka na pózna jesien i zime. Wybór padł na taka - http://moda.allegro.pl/tanio-kurtka-ocieplana-m65-washed-atv-surplus-s-i2565649023.html bo posiada prosty krój i jak po obrazkach dobrze imituje oryginalna M65 a taka zawsze chciałem miec. Czy ktos z forumowiczów posiada taka kurtke ? Czy nada sie na zime ? Czy nie bedze mi w niej zimno ? Wszystkie opinie mile widziane.
mam 65'tke z podpinka - ciepla kurtka, ale kiepsko chroni kark - golf lub porzadny szalik to koniecznosc. Po zdjeciu podpinki BARDZO fajna kurtka jesienna.
Ta co ja podałem nie ma podpinki, a 300zł na Regiment bo pewnie taka masz nie mam.
200zł to max jakie moge wydac.
[3] cytat z podanego przez Ciebie linku: "Jest to klasyczna propozycja w kolekcji zimowej z ocieplaną integralną podpinką."
[4] integralną - czyli taka kórej nie mozna wypiac.
Ja od siebie dodam, że różnica pomiędzy kontraktem, a kurtką z linka jest kolosalna. Brat ma o ile dobre pamiętam Heliekona czy jakoś tak, młodszą o 2 lata, a już wyglądającą jak szmata.
Edit. Ja swoją mam już 5 rok i prawie nie widać śladów użytkowania.
Kupiłem 2 lata temu Regiment od Surplusa i nie narzekam, żałuje tylko że nie dołożyłem wtedy 150 zł do Alphy :P
[9] Miałem kiedys ten regiment w rozmierze M ale sprzedałem bo była duzo za duza na mnie, obawiam sie ze i najmniejszy rozmiar regimentu S byłby tez duzy.
Poza tym tak jak napisałem nie moge wydac wiecej niz 200zł, poszukam jeszcze po lumpeksch moze tam cos wyszperam.
[11] Nie musi to akurat byc ta, jak chcesz to podaj cos od siebie:) Byle był to w miare normalny i schludny ciuch, a i nie moze przekraczac 200zł.