Witam, co radzicie kupić Lumie 640 czy LG Spirit 4g? obojętny dla mnie jest system na którym pracuje smartphone byle by nie ścinał i aby można było pograć w jakieś gierki. Czy może polecicie jakiś inny smartphone w cenie do 500zł? przypadł mi do gustu Sony Xperia e4g który ma bardzo dobry procesor lecz słyszałem że Sony ponoć robi na prawdę słabe telefony z średniej półki cenowej.
Użytkuję Lumię 640 na co dzień. Dobry smart, dobry aparat, bateria trzyma 3 dni no i system, który zdążyłem polubić bardziej niż Androida :) Polecam.
Dzięki ;) , chyba jednak muszę się zdecydować na tą Lumie bo chyba nie ma lepszego smartfona w tej cenie który nie zacznie się ciąć po miesiącu użytkowania x). Jedynie boje się że mogę się zanudzić z powodu małej ilości aplikacji,gier na WP bo ponoć szału z ilością gier to nie ma x)
No nie ma, ale ja wyznaję zasadę, że smartfon służy do dzwonienia i korzystania z netu. Do grania mam PC :)
Mam tą Lumię i bateria naprawdę długo trzyma. Ogólnie bardzo fajny telefon :)
Też polecam lumię, sam ją użytkuję i same plusy na razie.
Ale w tej cenie możesz rozpatrzyć Moto G 2nd. Też dobry telefon za te pieniądze, te same bebechy co lumia i z najnowszym androidem bez nakładek :)
niedawno stałem przed podobnym problemem,
wybór padł na lumię, bateria trzyma 3 dni, płynność działania, to to czego nigdy nie zaznałem na androidzie.
jedyny problem jaki miałem, to pisanie smsów. W lumii jest tylko klawiatura qwerty, co przy przejściu z numerycznej sprawia nielada problemy. Jeżeli korzystasz z słownika przy pisaniu wiadomości, to też miło się zaskoczysz
pzdr.