Głosujcie na Korwina. Zobaczcie, co się dzieje - Europa wybiera transwestytę w Eurowizji, bo się wyróżnia i tyle. Jedynie Polska, jako jedna z nielicznych krajów, nie dała Austrii ani jednego punktu. JKM nas ochroni przed zalewem transwestytów, i dlatego ma mój głos.
spoiler start
Tak, jestem homofobem
spoiler stop
JKM nas ochroni przed zalewem transwestytów, i dlatego ma mój głos.
Póki co, skończ 18 lat. ;)
Nie ma na świecie takiego człowieka, który ochroni kogolwiek przed zalewem kogokolwiek/czegokolwiek. Ludzi pokroju Hitlera już nie ma :)
Tak jest synu, trzeba działac bo inaczej zejdziemy do podziemnia.
spoiler start
Naprzód kurwa !!! tak na zachęte. Rozumisz?
spoiler stop
Politycy nie poprawią Twojego życia. Musisz niestety sam to zrobić. Korwin jest gejem, spał z Michaelem Jacksonem, Schumacherem i Palinem. Jedynie Jordan Mu odmówił.
Ej a co lepsze Korwin czy Ruch Narodowy?
Jedynie Polska, jako jedna z nielicznych krajów, nie dała Austrii ani jednego punktu
ale wiesz, że w głosowaniu 'ludu' conchitka była na 4 miejscu?
^ Też żyłem nadzieją w narodzie, że jednak nie jesteśmy za tym czymś a tu proszę :(
Nie po to powstańcy i obrońcy Zbaraża walczyli abyśmy byli w Europie! Dziady nasze i Baby, wnuczki, nierogacizna i wy panie podstoli, dalejżmy natenczas się łapać za róg kręty, bawoli i dmać co sił na trwogę! We wsi moskal stoi! Niech artyleryji długie, szerokie szeregi ciągną się po brzegi. A przeciw nim stoi, długa, wąska zaostrzona, jak dziób dziobiący w morze... Dziś piękność po tobie widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie. Tu poeta wypił dzban wody i umarł na szok anafilaktyczny.
Skandal kurwaa!!! domagam sie wystąpienia z uni europejskiej!!
Myślisz że jak troszkę więcej poparcia będzie to coś się zmieni fakt że ludzie z KNP nie byli jeszcze przy w władzy to ich obiecanki mogą być wiarygodniejsze ale polski system rządów jest beznadziejny żeby jaka kolwiek ustawa weszła w życie to zgłosić ten projekt ustawy musi partia która ma większość w sejmie większość w senacie a na koniec prezydent żeby nie zawetował a Komorowski jest z PO czyli niech przykładowo PIS czy SLD chce zauważa jakiś nonsens i robi projekt ustawy która rzeczywiście jest potrzebna bez zwątpienia to i tak to nie przejdzie bo na to rządzący nie pozwoli wszystko się kłóci jak w "rzeczpospolitej szlacheckiej"
Jeśli KNP rzeczywiście myśli coś zmienić a nie dorwać się tylko do koryta to musieli by mieć większość w sejmie i senacie a Janusz musiał by być prezydentem a to jest raczej niemożliwe.
Maziomir, naczelny lewak tego forum, orędownik postępu, przeciwnik wiary w jakiegokolwiek boga bierze aktywny udział w dyskusji próbując być śmiesznym na siłę. Mam pomysł. Niech twoja żona zapuści brodę.
Ja glosuje na male partie, nie glosuje na to scierwo psl, pis i inne gowno ktore ciagle jest w rzadzie
Irytuje mnie jednak fakt że poparcie dla PO jest ciągle takie duże...
Czy z perspektywy czasu rządy Tuska i spółki można udać za jakoś szczególnie udane ?
Chcecie zbawiać naród a nie potraficie dobrze kategorii ustawić - po to mam odhaczone "polityka i religia" żeby nie czytać takich bzdur.