Jakie są wasze ulubione placki ziemniaczane, to znaczy jaki farsz itd...
Pizza jest trochę przejedzona, a nie ma to jak zjeść jakiegoś dobrego tłustego placka z farszem.
Osobiście uwielbiam po węgiersku najlepiej z pizeri gdzie się chodzi u as, super mięsko, przyprawiony sos, ogórki konserwowe. mniam
Też dobry z grzybkami, jak kto lubi. Także ile ludzi tyle pomysłów, macie jakeiś swoje ?
Tak tak wiem, wszyscy mnie kochają :P
A tak na serio to lepiej sprecyzuj o jakie placki Ci chodzi bo ostatnio z znajomymi mieliśmy rozkmine czy naleśniki też zaliczają się do placków...
Osobiście preferuje czyste placki ziemniaczane!
Placki ziemniaczane to tylko w czystej postaci bez farszu polane gzikiem wielkopolskim ewentualnie śmietaną...
Z sosem pieczarkowym wszystko jest wypas.
Same placki ziemniaczane bez zadnych sosow i polew, byle bylo duzo majeranku, placki nie za grube i dobrze wysmazone. Mniam.
Kiedys ich nie cierpialem, ale nagle mi sie prawda objawila :)
Placki bez farszu, polane słodką śmietaną. Albo z samym cukrem. Ewentualnie z keczupem, ale to coraz rzadziej ;)
No właśnie ja miałem coś takiego że kiedyś bardzo przepadałem za plackami ziemniaczanymi a teraz jem je tylko w postaci placka po cygańsku ;p
Zwykłe bez niczego, albo np. z cebulką i drobno pokrojoną szynką. I obowiązkowo z keczupem, na słodko nie lubię.