Myślałem, że już żadna teoria spiskowa w stylu Dana Browna mnie nie ruszy, jednak ten filmik naprawdę robi wrażenie. Lotnisko na planie swastyki, tajemnicze murale, podziemne magazyny, masońskie symbole itd. Jeśli ten filmik nie jest zręczną manipulacją to czym jest to lotnisko : ) ? Polecam pogrzebać na anglojęzycznych stronach, tam jest jeszcze więcej informacji.
P.S. Część informacji jak wykupywanie okolicznych ziem przez ważne osobistości i plan ludobójstwa oczywiście do mnie nie trafia, ale malowidła każdy może zobaczyć sam.
http://www.youtube.com/watch?v=tiNtVHDery8
nie no faktycznie, swastyka jak w mordę strzelił. dalej już nie oglądałem.
I niech mi ktoś jeszcze raz powie, że Amerykanie wcale nie są głupi.
Jestem wolny
- Pijesz? - nie
- Palisz? - nie
- Narkomania? - nie
- Diabolo? - nie
- A może lądowałeś w Denver? - taaak!
"Te podziemne tunele sprawiają wrażenie pomieszczeń do przetrzymywania ludzi"
Chcą tam zmieścić 6,928,198,253 osób ?
Chcą tam zmieścić 6,928,198,253 osób ?
no ba, teraz tylko czekać aż zaczniemy masowo wygrywać wycieczki do Denver.
O Boże! To to miejsce o którym mówił Sto2003 - tam gdzie Reptilianie się wykluwają, klonują Buscha i Elizę II i mordują ludzi w kadziach. Poza tym - ten filmik jest na Youtube - to musi... przepraszam - jest prawda!
A tak serio - dlaczego Ci ludzie srają ze strachu słysząc nazwę NWO? Im szybciej nadejdzie jeden, ogólny rząd i ład tym lepiej. I tak - śmieszy mnie kiedy "tełoryści spyskowi" mówią, że NWO zabierze nam wolność... O ile wiem, to nie można wziąć czegoś, czego nie ma.
spoiler start
Sto2003 pewnie zaraz wparuje mi do kabiny i odstrzeli łeb strzelbą.
spoiler stop
[12]
nie polecam nikomu.